Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parampampam

nudzę się, więc proponuję zabawę

Polecane posty

Gość parampampam

:P weź do ręki dowolną książkę, wypisz sobie: piąty wyraz ze strony pierwszej czwarty z drugiej trzeci z trzeciej drugi z czwartej pierwszy z piątej i spróbuj ułożyć zdanie ze wszystkimi tymi wyrazami na raz :P u mnie wyszło tak, wyrazy: pędziłem, powieki, po, moja, trasę zdanie: Moja mina nie wyrażała radości, kiedy przymykając powieki pędziłem po torze, pokonując trasę.

Gość wcale nie ładnie
zenona uwage teraz do sie. zenona teraz uwage do sie-bie przykuła :D:D:D:D:D:D

wladna, utrwalanie, mu, nieprzebranej, nadzieje. Wladna Zofia nakazala mu utrwalenie każdego szczególu, a on z nieprzebraniej miłośći do niej to uczynił, ponieważ czuł, że Zofia pokładała w nim ogromne nadzieje.

Gość lfkf98i5m
spałem, pokoju,sprzęty,brzdąca,podłączony Twrado spałem po wykańczjącej robocie w pokoju ,mimo baraszkującego obok mnie brzdąca,całe szczęście sprzęty nie były podłączone

Wyrazy: mam, sympatyczne, mnie, chyba, a Zdanie: Mam symaptyczne kotki, które mnie lubią a taty chyba nie :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
umowy, od, obecna, rowerze, od Natalia była daleko myślami od chwili obecnej, w której miała przejżeć umowy zawarte z firmą X od 13 listopada oczyma wyobraźni widząc jak On zbliża się do niej na swoim rowerze w ich ulubionym parku. :P

We wtorek Madame de La Croix stwierdzila, ze Matthew wreszcie nauczyl sie plynniemowic po niemiecku. wysoko, uczcic, di, zaznaczajac, majatek Gorace slonce wysoko swiecilo na niebie zaznaczajac swymi promieniami jak wielki majatek odziedziczyl Fox przy placu Capo di Ferro, jakby chcialo uczcic ten wielki dzien.

do, karafeczki, jest, jedynie, podszewce Do karafeczki pełnej likieru jest jedynie trzy kroki, sięgam jednak po ampułki ukryte w podszewce...

Rokuganu, kręgów, oznaczone, zaszczytne, księga Zaszczytne miejsce w jego biblioteczce oznaczone tajemnymi literami QLIPSE, zajmowała księga Rokuganu, napisana przez maga wywodzącego się z kręgów bractwa Xiau.

Gość pogratulowac kulturalnego
podniosę, a co

Gość Malinowa karoca_22
bodajby ; przy ; wiedź ; udział ; z Bodajby mój udział przy wyrobie wina z czarnych porzeczek skończył się sukcesem. Do tego szczęśliwego finału wiedź mnie Miła! Przednia zabawa :D

we potem olowianą takich jako we wtorek kupie olowiana brygade takich malych zolnierzykow, a potem dam w prezencie jako podziekowanie...

Gość ALE pierdoły
Super pierdoły !!!

Gość Malinowa karoca_22
Jeszcze raz .... :) kwieciścieś przytułek granice ginie nie Kwieciścieś to powiedział przyjacielu ... ten przytułek nie (z)ginie, nawet kiedy znikną granice... w naszej świadomości będzie wiecznie trwać.

Gość buraki cukrowe
up

widok, sierżant, dopiero, nas, samochody. Otaczały nas ekskluzywne samochody, dopiero widok sierżanta uświadomił nam , że były kradzione

Gość Malinowa karoca_22
Trzeci raz [ nudzę się :P ] listopada małe o się czystośći U schyłku listopada wszystkie małe grzechy fosforyzują i stają się jaskrawe. O czystości ! spraw , abyśmy nie polegli zanurzeniu w zepsuciu.

połowie, opisać, mdłe, jak, przez Jak przez mgłę pamiętam więc nie łatwo to opisać, zwłaszcza że wspomnienia są mdłe a w połowie całkiem się zamazują....

Gość Malinowa karoca_22
4 raz : :P któż / już / wzgórzach / w / z Już zgasł płomień, który w tej chwili rozkoszy buchał w naszych ledźwiach. Któź uwierzy, że o Twych wzgórzach i dolinach marzyć bedę po kres mych dni i z ich wspomnieniem zgasnę?

Gość fg
Laing, angielskim, tej, do, zadaniem laing wygłosił w języku angilskim referat o tej przemocy dorosłych w stosunku do dzieci.

go, trudno,końcu,wielki,pierś. Książka: \"metoda wodna\" J.Irving Stracila go. Pomyslala - trudno - to musialo w koncu nastapic. Pozostal wielki zal. Nagle chwycila sie za piers i zmarla - serce peklo na pol. :-)

Gość mufra
zakresie, dnia, z, 4 strona jest pusta :P, dział W tym zakresie tego dnia nasz dział zrobił już wszystko z listy zadań.

Gość mufra
:O Kodeks pracy nie jest inspirujący :O