zululla 0 Napisano Listopad 13, 2006 zululla dzis jest 16 dzien cyklu a okres mam tak co 29-31 dni regularnie,moje pytanie jest tego typu mam taka wydzieline jak bialko kurze ale z lekkim dodatkiem krwi ale nic mnie nie boli ale sie przerazilam musze do lekarza??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zululla 0 Napisano Listopad 13, 2006 nikt nie doradzi mi??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owulacja bejbe Napisano Listopad 13, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zululla 0 Napisano Listopad 13, 2006 ale z krwia to nie okres przeciez no moze to nie jak krew tylko takie cos zmieszane bllle-boje sie ze mam jakas chorobe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syberia. 0 Napisano Listopad 13, 2006 czasem podczas owulacji występuje plamienie oprócz śluzu podobnego do białka, nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zululla 0 Napisano Listopad 13, 2006 dzieki -uspokoilam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach