Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_25 l

Tabletki antykoncepcyjne Milvane...

Polecane posty

Gość asia_25 l

jeżeli któraś barała je to proszę o opinie na ich temat, czy przytyłyście, jak z ochotą na sex, jak samopoczucie?

Ja zazywam je od 3 lat. Są dla mnie genialnie. Żadnych sktuków ubocznych. To są tabletki trójfazowe, więc najlpiej naśladują naturalny rytm organizmu. Zawierają też bradzo małą dawkę hormonów.

Gość asia_25 l
Ja wcześniej zażywałam triminulet,zanim urodziłam dziecko potem byłam na depo provera, a teraz dostałam Milvane, ponoć jest odpowiednikiem triminulet, po nich czułam się super. Ale słyszałam że właśnie Milvane są równie dobre, oby.

Gość todzia
biore milvane od 3 lat czuje sie dobrze

Gość todzia
nie tyje jak bylo po rigevidonie przytylam10kg a teraz waga wrocila do normy

Gość teta
Nie można mówić że te tabletki są genialne, może dla pewnych kobiet. Jeżeli o mnie chodzi wziełam je 2 razy i po paru godzinach miałam ból w klatce piersiowej, goraczkę, ból głowy i brzucha, noc nie przespana nie wiem co teraz zrobić wydałam 40 zł niepotrzebnie ;/ nie każda z nas zapewne po Milvane nie ma skutk ubocznych, na mnie wtrafiła ta przyjemność niestety;/

Gość dladi D
mi lekarz zmienił na milvane mowiec ze sa najlepsze :) jedenak kazdy organizm jest inny i boje sie ze wydalam 40 zł na marna ale zobaczymy:)

Gość jestem zainteresowana.........
a ile chcesz za te 3 opakowania?

Witam, posiadam na sprzedaż 2 listki Milvane. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam