Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Jak długo??

Polecane posty

Gość moj 25
i jak to bywa w zwiazku:) jest roznie raz cudownie niczym w bajce a raz mam ochote go wyrzucic za drzwi:) A on jak to mowi "urwac mi uszy" :) hehehe

Gość moj 25
2,5 roku:) przwcinku nie uwzglednilo hehe

Dziewczynki no to może jeszcze dołóżmy jak się poznaliscie , czy mieszkacie razem (co myslicie o takim wspólnym mieszkaniu przed ślubem)?

To świetnie że tak się wam dobrze układa z waszymi połówkami. Ja w porownaniu do was mam krótki staż bo dopiero pół roku ale jak na razie jest to najszczęśliwsze pół roku mojego życia.

Ja nie mieszkam z moim chłopakiem. Tu gdzie mieszkamy nie byłoby to chyba mile widziane:( a nie potrzebujemy jakichś głupich plotek więc na razie o tym nie myślimy. A poznaliśmy się w pracy- w sumie to u niego w pracy bo ja tam byłam tylko na praktykach. A Ty Śnieżynka??

Ja ze swoim miskiem znałam się od dziecinstwa razem się wychowywalismy, bawilismy,a potem tak jakos wyszło że nasze drogi się rozeszły ja chodziłam z chłopakiem on z dziewczyną i wtedy zrozumieliśmy że jestesmy nawzajem o siebie zazdrośni.I tak się zaczęło....:) Ale także ze sobą nie mieszkamy.

Gość Jarek i Andrzej
My jesteśmy razem od roku. Obaj dajemy dupy na boku, każdemu kto zechce zapłacić. Ale jakoś tak dobrze nam ze sobą - chyba jesteśmy siebie warci :-)

Gość Klauduniaaaaaa
Ja jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata i jestem z dnia na dzień coraz bardziej szczęśliwa.

Gość martusia111
Niedlugo bedzie cale 5 latek, roznie bywalo, ale teraz jest ok:) dzis sie zaczal 4 miesiac jak mieszkamy razem:P

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaa 24
2,5 roku, od roku zareczeni.. ale slubu ani widu ani slychu :P

Gość 2 lata 4 miesiace

jestem ze swoim chłopakiem 2 lata...mieszkaliśmy ze soba 3 całe miesiące...poniewaz on jest w anglii teraz...a ja bylam tam na cale wakacje i jeszcze troche:) doliczając noce jakie on spedził u mnie a ja u niego to pół roku wyszło by wspólnego mieszkania:D i bardzo mi odpowiada jako współlokator:)

Gość gosieeeeeeeenka
1,5 roku

Gość agula21
8 lat jesteśmy razem ale jeszcze nie mieszkamy ze sobą

Gość agula 21
No rzeczywiście mieliśmy jakieś 13 lat ale wcale nie czułam sie wtedy jak dziecko. Oczywiście byliśmy młodzi ale teraz jesteśmy już dojrzalsi i nasza miłość też już jest dojrzała.

Gość Zuzka 18
No to nieźle :) A planujecie już jakiś ślub czy narazie o tym nie myślicie?A jak w waszym związku jest po tak długim okresie cały czas jest super ?

Gość agula21
Jak w każdym chyba związku bywało różnie. Są chwile szczęścia a czasem pojawiają sie łzy... Szczerze mówiąc tak niedawno rozstaliśmy sie ale jesteśmy znów razem bo nie potrafimy bez siebie żyć. Ślub chcieli byśmy wziąźć ale narazie musimy jeszcze troszke poczekać, nazbierać troszke pieniążków itp. Ale dziś byliśmy zalatwić mieszkanie wiec może już wkrótce zamieszkamy razem!!!!n :)

jestem w szcześliwym związku ponad 2 lata, od pol roku jestesmy zareczeni, roznie to u nas bywa raz gorzej raz lepiej, ale nie zamienilabym go na zaden inny!! a poznalismy sie w dyskotece:P