Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa pszczolka

Erekcja

Polecane posty

Gość ciekawa pszczolka

Mam takie pytanie. Nigdzie nie moge znalezc na ten temat informacji,a chcialabym znac odpowiedz. Moj partner ma w trakcie gry wstepnej niepelny wzwod i dopiero gdy wchodzi we mnie po kilku ruchach robi sie "normalny" czyli twardy,jak powinno byc. I nie wiem,czym to spowodowane i czy to normalne.On twierdzi,ze musi byc jakies "ocieranie" zeby mial erekcje taka jaka powinna byc. Czy to znaczy,ze go nie wystarczajaco podniecam ? Czy wszyscy tak maja,ze musi nastapic " ocieranie" ?

dziwne... to jak go wkłada jak nie ma pełnej erekcji...upycha palcami? :)

Gość ciekawa pszczolka
Nie ... Jest na tyle twardy,zeby wejsc ... ale nie tak twardy jak po kilku ruchach we mnie...

Gość ciesz się
...że po włożeniu staje się twardszy, miałam chłopaka któremu stał jak dąb do czasu gdy we mnie wszedł - szybko wiotczał i stawał się bezużyteczny pomimo ruchów w cipce :(

Gość ciekawa pszczolka
Poczytalam artykuly spod tych linkow,dziekuje. Ale on jest zdecydowanie za mlody na jakiekolwiek problemy ... do ciesz sie --> No niby tak... ale to i tak jak dla mnie dziwne zjawisko. Czuje sie dokladnie tak,jakbym go nie wystarczajaco mocno podniecala.

jedyne co mi przychodzi jeszcze do głowy, to moze on ma jakieś bariery psychiczne?

Gość _brak słów_
Jak słysze te wasze wszystkie teksty to ręce opadają, wszystkie kobiety są takie "mądre" i doświadczone na tym forum że szok a nie mają pojęcia o męskiej fizjonomi !! -Do ciekawej pszczólki : To jest normalne!! wiekszości facetom nie stoi jak drąg tylko dlatego że sie rozbierze i jest z kobietą co nie ma nic wspólnego z tym że go nie pociągasz. Gdyby było inaczej to w wielu miejscach ( basen, plaża, sala gimnastyczna, nawet latem gdy sie prawie nic na sobie nie ma z powodu gorąca) pełno byłoby facetów ze sterczącymi fajfusami. Skoro pytasz sie o takie głupoty na forum widać nie masz jeszcze pojęcia o co w tym chodzi, poczytaj może coś, dowiedz sie to może takie idiotyczne myśli nie będą Ci przychodzily do głowy.

Poza ty człowiek to nie maszyna............. i ludzie różnią sie od siebie