Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w myslach

Szok. Napisal po 1, 5 roku i powiedzial, ze zaluje

Polecane posty

Gość zagubiona w myslach

i ze nigdy sobie nie daruje glupoty nie odpisalam bo to pewnie jakis zart

Gość brain chain Aminokwas
to nie jest żart....ja kocham swoją byłą dziewczyne chociaż nie jesteśmy razem 3 lata, ona kogoś ma....a ja od 3 lat sam :) też chce jej kiedyś tak napisać....a przed jej ślubem to napewno ...

Gość jak dlugi byl wasz zwiazek
??

Ja licze na to, ze kiedys cos takiego napisze mi/powie/lub dowiem sie w inny sposob moj byly. A wtedy ja mu powiem: Twoja strata! Zlosliwiec ze mnie, wiem, ale za to co przezywalam przez 1.5 roku po tym jak ze mna zerwal nalezy mu sie cos takiego!!!!!

a tu to ci chyba szczęka opadnie....... 3 miesiące....... nie liczy się ilość ale intensywność :)

Gość zagubiona w myslach
3 lata, potem rok jego odsuniecia sie ode mnie ...rzadziej przychodzil milczal calymi dniami az w koncu urwalam kontakt chcoiaz bylo ciezko nawet nie wiem czemu odszedl wtedy na rok jak nie mial innej czyli 3 lata razem, rok katuszy, moje zerwanie i teraz po 1,5 roku jego list

Brain chain Aminokwas, to faktycznie b. silne uczucie ! Co ona na to ? Czemu jej tego nie napiszesz ? Pytam tez autorke, jak dlugi byl jej zwiazek ...

Ooo to faktycznie niezla historia.

ona kogoś ma, wymazała mnie z serca.....nic nie poradze...... nie pisze jej bo byłbym nie wporządku.... ale przed ślubem to zrobie...niech wie, że jest ktoś kto będzie na nią zawsze czekał....

Oj nie mow, ze zawsze... Chcesz juz byc zawsze sam ? Ile masz lat ? Warto czekac ?

22 lata... pytasz czy warto czekać...hmmm można powiedzieć, że ta dziewczyna była swego rodzaju przekleństwem dla mnie.... śliczna, wrażliwa, taka przylepka :) i kochała seks.... od 3 lat prawie codziennie oglądam jej fotki. wiem, że źle robie ale nic nie poradze..... ponieważ chyba już nie trafie na taką to pewnie sam będe.......

Gość nie daj się wmanewrować
napisał bo jest może sam, ale skoro się rozstaliście, to na pewno nie ma na myśli stałego związku, tylko przelotny. zresztą pomyśl, co robił, gdy z nim byłaś?

Gość prawda boli
brain, ona tego nigdy nie docenii..... taka prawda..

Gość Ania 12345
wg mnie......... napisal.....z ciekawosci........czy odpiszesz i tylko tyle..... nic poza tym.