Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polowek

Polowek szuka swojej drugiej poloweczki.

Polecane posty

Gość poloweczka...
dyzurne chamidlo forum jestem zaszczycona twoimi pozdrowieniami :) od prawdziwego mezczyzny :) mniam :P dobrej nocy 😴

Byc moze jestem kims kogo szukasz...tak skromnie...wystarczy? Spij slodko 🖐️ Ps. Mam wiecej niz 150 cm....

Gość poloweczka...
byc moze................................ a ile dokladnie??? zaraz cie znokautuje :P 😡 :P

poloweczko Ty rowniez nie wzielas sobie moich slow do serca. Nie wszedlem tu, aby brac udzial w castingu... Szukam kobiety, a nie ciala.... Dobrej nocki zycze 🌼

Gość poloweczka...
a ja szukam mężczyzny wysokiego ktory ma ponad 180 to zaweza krag poszukiwan dlatego od razu pisze :P to nie casting, to ring :P ariverderci honey 👄

poloweczka...intrygująca...i ładnie bezczelna... Polowek - pozwolisz, że poobserwuję.

poloweczka Jesli swojega szczescia szukasz we wzroscie mezczyzny, to mysle, ze nie jestes ta kobieta ktora szukam. Ale, milo bylo :-)

Gość poloweczka...
na takie wymogi skazal mnie los honey mam 180 cm wzrostu, czy uwazasz ze zwiazek z Toba zakladajac ze masz 173 cm wzrostu przetrwalby??? (nie bede wspominac tu o poziomie ktory wciaz mam na uwadze bo zaraz mnie zaszufladkujesz :P ) 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 And the winner is...... :) dobranoc polowku, spij smacznie pa 🖐️

poloweczka Jesli uwazasz, ze kilka centymetrow mniej wyklucza to ze moglabys byc szczesliwa... Nie bede tego komentowal Slodkich snow 🖐️

Gość druga polowa
a z jakiego miasta jestes?

druga polowa A czy ma to decydujace znaczenie? Pozdrawiam 🌼 dla Merlotki rowniez 🌼

Polowek, podobno...jeszcze nie sprawdziłam:) Bardziej podoba mi się - jak Kochać to do grobowej deski...

Gość druga polowa
ma duze znaczenie. bo nie wyobrazam sobie milosci na odleglosc :(

Gość druga polowa
zagladamy, ale cie chyba nie ma :(

druga polowa 🖐️ 🌼 Dla milosci nie ma ograniczen i barier. Milosc potrafi skruszyc kazdy mur nawet taki jakim jest znaczna odleglosc. Ale widac ze ty jestes innego zdania...

Gość poloweczka...
widzisz polowku (witam poza tym :P ) kazdy z nas ma swoje ograniczenia, Ty tez nie rzucisz sie na pierwsza lepsza, jesli by tak bylo, nie zakldalbys tego topicu.

Gość polowek chce mieć dzieciaczki
;)

poloweczka 🖐️ 🌼 No prosze cie rzucic sie na pierwsza lepsza kobiete??? Toz to bylby gwalt ;-)

Będąc na studiach używałam czegoś, co było podobno zepsute i co roboczo nazwałyśmy z koleżankami \"nożyczek\". Nożyczek był bardzo przydatny do różnych robót gospodarskich, tudzież do wyciągania korka z butelki. Nie wiem do tej pory, gdzie była para od niego, nożyczek był przydatny sam w sobie. Zwykłe nożyczki ani się do niego umywały. :O

polowek? jak chcialbys wylonic te jedyna stad? skoro nie pytasz o nic? nie mowisz wiele o sobie? nie stawiasz zadnych wymagan ??

Ze wyglad, centymetry to sie oczywiscie zgodze... :) Ale wazny jest wiek i miejscowosc. Niby milosc na odleglosc tez istnieje... Ale chyba lepiej dobrac sie tak, zeby polowki az tyle kilometrow nie dzielilo :)

***ViRgIn*** 🖐️ 🌼🌼🌼 polowek? jak chcialbys wylonic te jedyna stad? skoro nie pytasz o nic? nie mowisz wiele o sobie? nie stawiasz zadnych wymagan ?? Oczywiscie ze wymagam: Powinna potrafic kochac!

Calamity Jane Ze wyglad, centymetry to sie oczywiscie zgodze... Ale wazny jest wiek i miejscowosc. Niby milosc na odleglosc tez istnieje... Ale chyba lepiej dobrac sie tak, zeby polowki az tyle kilometrow nie dzielilo Jesli uda mi sie poznac kogos ta droga i nawiaze sie jakas \"nic\" To rzeki przeplyne Lasy przejde Gory zdobede A wiek? Moze miec 20... Moze miec 40.

Gość trzecia połowa
polowek, ja spełniam Twoje wymagania ;) pozdrawiam

polowek - pieknie powiedziane... Tylko, ze moze ta druga polowka nie chcialaby bys tyle dla niej poswiecal...? Moglaby sie czuc troche tym zazenowana, obarczona odpowiedzialnoscia, ze jesli by cos nie wyszlo to moglbys miec jakis zal... A co do wieku - to rowniez piekne. Jednakze wspomne o statystykach... Srednia wieku kobiet jest wyzsza niz mezczyzn... jesli mezczyzna bedzie duzo starszy to kobiete czeka dlugie zycie w samotnosci :( A jesli jest monogamistka (jeden mezczyzna na cale zycie) to bedzie bardzo samotna :( Oczywiscie statystyki statystykami, a nikt nie zna dnia ani godziny - jednak mysle, ze wiek ma troche znaczenie :)