Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristaaaa

Seks kilka dni przed miesiączką, dni niepłodne..brak okresu,,

Polecane posty

Gość Kristaaaa

Kochałam się na 2 dni przed terminem miesiączki...tzn przypuszczalnie na dwa dni przed nią...gdyz moje cykle są nieregularne (30-36 dni) Kocham się w 33 dniu...musiały byc to dni niepłodne...jednak okres mi sie spożnia dzis jest 40 dzień cyklu...zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny, ale nie brałam pod uwagę tego że ewentualne zapłodnienie mogło nastąpić 33 dnia (a tego test by jeszcze nie wykryl)....czy to jest w ogóle możliwe??? Bolą mnie strasznie sutki (nie piersi jak zazwyczaj przed okresem_, mam podwyższoną temp - ale to chyba znak ze powinnam dostac miesiaczkę? Przepraszam za kłopotliwe pytania, może ktoś sie wypowie będę wdzięczna...czekam na okres a pozniej zamierzam iść do ginekologa.

Gość nikitka_07
NIe martw sie;) dostaniesz miesiączkę tylko się nie stresuj ;P

Gość Kristaaaa
tyle sie naczytalam, ze juz sama nie wiem :)

Gość Kristaaaa
a jak długo można na nią czekać? kiedy należy wywołać sztucznie? Na razie nie idę do gin, bo chciałam się tam udac dopiero po @

Gość this_ismy_dream
nie martw sie to stres poczekaj ze 2 dni zrob test lub idz do gina

Gość Kristaaaa
pewnie to stres, macie racje...tylko miesiączki ciągle brak, albo jakaś choroba:o

Gość Kristaaaa
ale dlaczego ta temp. jest ciagle podwyzszona, nie ejstm chora...a ciagle ponad 37 zle sie przez to czuje i mam mdlosci....czy to moze byc jakis stan zapalny, w taki sposob moze sie on objawiac...dlatego zatrzym,ala sie miesiaczka? Mial moze ktos tak?

Gość Kristaaaa
ja tez pewnie, ale nie odczuwalam jej tak jak teraz

Gość Kristaaaa
mysle ze sie doczekam, a jak nie to ginekolog bedzie musial wywolac...tyle sie naczytalam :-) prawie niemozliwe jest by to byla ciaza....zobaczymy.Poczekam jeszcze kilka dni