Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lirianna

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość lirianna

witam...kochałam sie z facetem 13 pazdziernika....okres dostałam 9....mam 4dni....na pocztaku kochalismy sie bez prezerwatywy..ale moze 10-15minut...potem ły czas z.dni płodne nie miałam..niestety spóźnia mi sie okres 7dni teraz....ale do tego musze powiedziec ze od 2tygodni zyje w stresie ogromnym gdyz zaczelam 2prace i pracuje od rana do wieczora...pomocy...moge byc w ciazy...acha...jeszcze cos....od 4dni wyskoczyly mi wypryski na twarzy..jak zawsze przed okresem....i mam skurcze lekkie w podbrzuszu...i białe geste plamienia od tygodnia...

Gość myśle
że najlepiej zapytać lekarza Uważasz ze tutj ktos Ci da fachowa opdpwoiedz??w jakim Ty swiecie zyjesz??boze co za gamoń...

Gość lirianna
miła jestes

Gość lirianna
9 pazdziernika mialam miesiaczke...a 13 pazdziernika sie kochalismy.....

Gość idź do gina i tyle

to wychodzi na to ze byly to Twoje dni nieplodne ,a nie obserwowalas kiedy mialas owulacje, jakies bole, objawy szyjki czy temperatura?

Gość lirianna
owulacje mialam 2,5-3 tygodnie temu....dokladnie w srodku cyklu.....temperatury niemam....mam skurcze pobrzusza tak jak mam przed oresem strasznie sie boje zrobic test.....przezywam ogromny stres......:(

to dwa i pol czy trzy tygodnie temu?? Bo chodzi mi o to ze jezeli masz cykle 28 dniowe i wiesz ze owulacja wystapila na 14 dni przed nastepnym okresem to biorac pod uwage ze byly to dni nieplodne i ze plemniki moga przezyc gora 7 dni w kobiecie to nie ma chyba takiej mozliwosci ,ale nie wiem tylko interpretuje to co niektorzy tutaj pisza...

Gość lirianna
powiem tak.owulacja byla mniej wiecej 27-30.10...cykl trwa u mnie mniej wieej 31dni...........uzywalismy prezerwatywy...na pewno nie pekla..no ale bylo te 10minut wczesniej...bez gumki....

wlasnie juz obliczylam i od twojego stosunku do owulacji minelo 15 dni wiec nawet jakby to plemniki by tyle nie przezyly ,a jeszcze biorac pod uwage ze na poczatku jak w tobie byl to chyba nie mial wytrysku to nie masz sie czym martwic....pozdrawiam

Gość lirianna
jansee...dziekuje...bardzo....:)

mi sie np. we wrzesniu spoznil 4 dni ,ale tez zmienilam moj tryb zycia zaczelam szkole wczesniej wstawalam wiec u ciebie powodem jest zmiana trybu zycia

Gość lirianna
dostałam okres...juchuuuu