Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trishika

Mówi ze kocha i odchodzi z dnia na dzień...

Polecane posty

Gość trishika

nie jestem mloda osobą bez doswiadczenia, wiec troszke sie juz w zyciu nauczylam... ucieklam do uk zeby sobie w glowie poukladac pewne rzeczy... Kiedy poczulam ze jestem gotowa poznac tego jedynego pojawil sie... Taki jakiego chcialam, ukladalam go sobie w glowie przez rok, ze szczegolami... chwilami nie wierzylam ze to mozliwe. Kochalismy sie potrafilismy ze soba rozmawiac, tanczyc, bawic kochac klocic, przepraszac... Szacunek, zaufanie, mile slowa i gesty. Zabieganie o siebie wszysktiego bylo po równo. I plany na przyszlosc... Wrocilam do pl pierwsza a on szukal pracy... z UK wrocil do Niemiec gdzie mieszkal kilka lat, i skad bylo mu blizej jezdzic na rozmowy. Pewnego dnia napisal ze zostaje tam ,bo nie wie czy bede z nim szczesliwa i ze moze ma inny film... Proboje zrozumiec dlaczego przekreslil takie uczucie, bo wiem ze i dla niego bylo wazne i niesamowite, Problemy z odnalezieniem sie w pl a moze inna kobieta? Moze sobie lepiej radze w zyciu? To ze boli -coz nie pierwszy i nie ostatni.. Tylko pytanie dlaczego? Mają wszystko i rzucają to? czy wszystko opiera sie na klamstwie? Nie zasne spokojnie puki nie zrozumiem:( Miejcie oczy otwarte, serce na wpol zamkniete, zostawcie sobie odrobinke zeby nie czuc sie golo i pusto jak zostaniecie same...

Gość lolitta
U mnie też niby było z dnia na dzień, ale to nei z dnia na dzień. Skoro ty widzisz to jako z dnia nadzień, to nieźle się maskował kręcił i kombinował. Pewnie jak mój. Teżbawiliśmy się, kochaliśmy się itd. itd. a zaraz potem dowiedziałam sie ,ze to koniec, dopiero od innych dowiedziałam sie od jak dawna byłam okłamywana. Grał na dwa fronty.