Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i like fit

Mam szczupłe koleżanki ...

Polecane posty

Gość i like fit

dlaczego wszystkie dziewczyny nie mogą być takie ?? :(

Gość venom squad
to poznaj mnie z nimi :) człowiek już nie może tyle pic na imprezach, bo teraz grubasek coraz więcej.... :) a te wykorzystują ten stan upojenia...:D

Gość venom squad
a od kogo zależy jak nie od was??? jeden pomysł za komuny był dobry...nie było dostępu do słodyczy i dziewczyny nie miały takich grubych dup..

Gość venom squad
niby nie mam...ale jakoś problemu ze znalezieniem laski też nie mam...:D patrzi się ucz, i przestań być wreszcie frajerkowatym kumplem do pocieszania :D

Gość venom squad
i do tego zmyłeś się jak szczur :D

Gość venom squad
codziennie wybieram sie na długie spacery podczas ktorych regularnie napadam na biedne staruszki zabierajac im rajstopy,w ktorych potem paraduje i jestem niezmiernie zadowolny

Gość venom squad
stanczyk znajdz se w konu babae :-o jelopie ile mozna konia walic?

Gość venom squad
nie moge poniewaz oddaje sie pieszczotom analnym przy pomocy ogorka:P

Gość venom squad
gówno prawda z tym, że się pogodziłeś, jeśli jesteś człowiekiem to to jest tak nauralne jak jedzenie czy siku, poprostu latwiej ci żyć z świadomościa , że to niby ty wybrałeś tą samotność......... Przestań być męską mymła, to twoje zycie nabierze kolorów :D

Gość venom squad
tak tak wiem co robie,dlatgo od lat jestem w zwiazku z panem Staszkiem z gazowni,z ktorym regularnie wybieram sie do lumpeksow w poszukiwaniu zuzytych rajstopek

normalnie wstyd ojcu przynosisz....... jak nie masz testosteronu to można go kupić w aptece :D....kobiety nie gryzą :D są słabsze, fajne miękkie :D sama słodycz .....:D odpowiada ci życie frajerka ???

hehe taki venom nie zdaje sobie sprawy, że te szczuplutkie laseczki kiedyś staną się puszystmi paniusiami, wyobraź sobie (venom - potrafisz? chyba taak ;) ) że jesteś z taką laseczką rodzi się Wasz bobasek i Twoja pani zamienia się w babostwora (efekt ciąży, karmienia, podjadania itepe) i co? już mi Cie żal.., niestety patrzysz jedynie na facjatę, Twoja mantrą jest index BMI... ps. venom nie upijaj się ;) ps. 2. też byłam babostworem (po 2 ciążach), ale już nie jestem hehe :D

jak nie możesz ich mieć za darmo to możesz je kupić....wielu tak robi.....nie słyszaleś o cudownych właściwościach pieniądza??? z każdego robi przystojniaka :D

czyli chleb też chcesz za darmo albo wcale ??? dzisiaj nic nie ma za darmo....i jak ktoś śpiewał...wszystko jest na sprzedaż........ty nawet nie masz jaj by iść na dziwki :D boże stary tobie potrzebni kumple i duże ilości alkoholu :D może coś pomoże :D

na początek możesz sobie seks kupić :D to ci doda pewności siebie :D gdzie pracujesz??? , wszystko z pieniędzmi powiązane...zadbany, modnie ubrany, ładnie ubrany facet prędzej wzbudzi jakieś uczucia niż zwykły szary chłopina....pieniądze to dar naucz się korzystać z nich.......

a uczysz się chociaż ??? czy siedzisz na tyłku ?? ile masz wzrostu z etaki niski jestes???? idz do pracy zainwestuj w siebie troche gotówki to zaraz bedziesz atrakcyjniejszy :)