Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadna_zemsty

On mnie zdradza-chce sie zemscic

Polecane posty

Gość zadna_zemsty

Jestem mzmoim cholpakiem (juz niedlugo ex) od 3 lat i wczoraj sie dowiedzailam,ze mnie zdradza! Widzialam na walsne oczy jak obsciskiwal sie z jakas kleintka, a na wakacje mielismy wziasc slub........... ;-( oczywiscie,mam zamiar go zostawic,ale pzred tym chce pograc z nim tak jak on ze mna, nie daruje temu chamowi,ze mnie tak potraktowal,problem polega ntym ze jak na razie nie mam pomyslu jak sie na nim zemscic.Moze wy cos poradzicie?

Gość podobnasyt
Jeju- wspolczuje..ja przezylam to samo...wiesz..ja zrobilam tak, ze na jego oczach uwodzilam jego kolegow z pracy...sprobuj..jesli sie odezwie tak jak do mnie..powiesz: to juz koniec, a czemu, sam sie domysl! :) Mi nie bylo latwo..ale tak zrobilam...🌻

Gość emotikonka
czy ktoś na świecie ma normalnie? czy wszyscy wyrosli na beverly hils i teraz rypią sie na prawo i lewo?

to co radzi \"podobnasyt\" to niezły pomysł - ale nie mów przy rozstaniu \"domyśl sie\" - trzeba wyłożyć kawę na ławę, żeby potem nie było, że to ty jesteś tą \"złą\"

Gość podobnasyt
mala megi- pewnie, ze na tym nie stanelo..potem przyjechal do mnie po polnocy do domu i chcial wyjasnien..i wtedy wubuchlam..co najgorsze wtedy tez wyszlo, ze z niejedna mnie zdradzal..i to przez jakis juz czas..rzucilam go..rozpaczalam bardzo..i co najgorsze chyba nadal cos do niego czuje..:(

Gość podobnasyt
zadna_zemsty- wymyslilas juz cos? :)

Gość nie mścij się tylko kopnij go
w tyłek! odejdź z podniesioną głową! niech spieprza do swojej suki!

no własnie uważaj abyś sobie opini nie popsuła,bo wtedy jak Ty go zaczniesz zdradzać to on całą winę zwali na Ciebie i wszyscy będa wiedzieć ze to Ty kokietujesz innych... na początku zawsze tak jest,jak sie jest zdradzanym,złość jest złym doradcą. lepiej powiedzieć prawde i nie robić cyrków,wiem to z nie swojego doświadczenia... jak masz możliwość do przyłap go jeszcze raz,wtedy podejdz do nich,uśmiechnij sie ,powiedz gratuluje i od jakiego czasu są ze sobą, przynajmniej nie zrobisz z siebie idiotki:)

Gość i potem odejdź od niego