Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka00

najtansze bilety do Polski na swieta jakie?

Polecane posty

Gość kruszynka00

znacie jakies tanie linie lotnicze na swieta?

Gość buu buu
easy swieta :P

Gość azibela
www.wizzair.com

Tyle, że nie napisałaś nawet, z jakiego kraju leciałabys do Polski, więc nie potrafię Ci odpowiedziec, bo nie wszystkie linie lotnicze lataja np. z Paryża do Warszawy. I w jakim mieście miałby byc port docelowy?

Gość Zuziaaaaa
swiet asą taki okresem bilety na latanie w nie to chyba trzeba rezerwowac z rocznym wyprzedzeniem, bo potem to juz mozna sobie poleciec palcem po mapie :) albo za gruba kase

Gość weronikaaaa
kiedy trzeba by bylo zarezerwowac bilety lotniczne np na okres bozegonaodzenia wielkanocy 1maja zzeby nie byly juz bardzo drogie, bo przeciez w tych okresach ceny biletow rosna MAKABRYCZNIE, ile wczesniej ? miesiac, dwa? bo na niektorych www agentow od biletow nie mozna kupywac az z 3 miesiecznym wyprzedzeniem, np na smartfly bilety z wroclawia o gerony sa tylko mozliwe do rezerwacji do 15listopada, czemu?

Gość magzindio
do weronika: zależy jak masz dobregpo pośrednika to zawsze znajdziesz najtańsze, a jakość stwierdzisz po opiniach.

Gość magzindio
teraz i tak wszystko można na "last minute" załatwiać ew. liczyć na szczęście i samemu sobie szukać tańszych biletów. Z założenia jednak bardziej realne to drugie;)

Gość weronikaaaa
posrednicy internetowi tez zajmuja sie opcjami last minute czy to tylko w placowkach mozna zalatwic??

Gość weronikaaaa
a jaka jest Twoja opinia o agentach sprzedajacych bilety, masz jaką opinie o konkretnych prawda??

Gość azazella 69
ja moge się wypowiedziec na ten temat, bo niestety nie moge kupowac bezpośrednio u przewoźników i zbawienne dla mnie okazują się portale lotnicze. Kupuję często - więc mam wyobrażenie o tych serwisach oraz o tym, jak działają. Jest kilka na których się przejechałam. Ale nie będę im antyreklamy robić. Powiem raczej o tych, które przypadly mi do gustu, bo jak się okazuje - portale lotnicze to nie jedno i to samo! Różnią się w jakości świadczonych usług, w jakości strony, etc. Zadowolona byłam z biletów lotniczych.pl, wszystko bez zarzutu i super kontakt, a ostatnio zamawiałam na nowym, chyba był już tu wymieniony, smartfly.pl ten jest niebo lepszy jesli chodzi o serwis, wyszukiwarke, prosty, sa nowi chyba na rynku, dlatego bardzo sie staraja, ale maja minus, a mianowicie - nie ma u nich wszystkich polaczen. Ale ja swoje do Glasgow znalazłam i bylam zadowolona z zakupu, tym bardziej, ze cena była naprawde atrakcyjna.

Gość Redziosha
co do smart'a Jak dla mnie portal jest rewelacyjny ze względu na to, że nie każdy jest super obeznany z komputerem- a tam przeważa duża funkcjonalność oraz intuicyjność w działaniu;)

Gość Redziosha
magzindio teraz i tak wszystko można na "last minute" załatwiać ew. liczyć na szczęście i samemu sobie szukać tańszych biletów. Z założenia jednak bardziej realne to drugie - można ale i nie trzeba - sprawne szukanie eliminuje kwestię "szczęścia" po prostu trafiasz na coś taniego co okazuje się niezłą ofertą;)