Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z miasta

Grube contra szczupłe...???

Polecane posty

Gość Normalna.....
W grubych dziewczynach przeszkadza mi tylko jedno, to ich stwierdzenie: "Lepiej być przy kości, aniżeli wyglądać jak szkieletor", to tak jakby na świecie były tylko grube, z nadwagą i anorektyczki, czemu grubaski nie zauważają szczupłych i zgrabnych? Moja koleżanka przy wzroście 160, waży 45 kg, może nosić najróżniejsze jeansy bo we wszystkich wygląda świetnie, a przy tym obżera się batonikami i frytkami, a przytyć nie może.

Gość dziewczyna z miasta
no wlasnie nie smiac sie,to dobre zalozenie,ale np.u mojej mamy w pracy pracuje dziewczyna. nigdy nie byla bardzo szczupla,ale miala normalna ladna figure.ostatnio przytyla sporo,to jest widoczne.zadna z kolezanek (dodam mlodych dziewczyn) nie poradzila jej diety,ani nie zapytala sie co sie dzieje,bo moze jest chora.tylko wyzwiska na boku i smianie sie poza plecami.bez komentarza.

A ja tam wolę takie z lekką nadwagą. Przynajmniej jest się do kogo przytulić.

Gość Ja szczupła
E tam nie wiesz, ze z powietrza, moj mąz jak miał problemy z wagą i zalecenie od lekarza, zeby pozbył sie tego, bo zaczeły sie powazne problemy ze zdrowiem, typu początki cukrzycy, sertce, to niby sie stosował do tego co mu gotowałam, a jak był n a mieście to potrafił zjesc 2 kurczaki z rozna, golonka tez była. Jego siostra mi powiedziała, podobno 1 miał przywiezc do domu, nie dowiózł! A narzekał , ze waga stoi w miejscu. To jak miała nie stać? A jak odgrzewał pierogi, to polewał je tłuszczem. Ja na takie rzeczy patrzec nie mogę. same pierogi sa w porzadku, ale jak ja odgrzewam to n amałej ilości tłuszczu nie musza w tym pływać. Podobnie zpaniierką, jak id egdzies na impreze, to dziewczyny si e odchudzają, a wchrzaniają te kotlety w panierce. Po co komu ta buła nasączona tłuszczem, fujj. Czy ma jakas wartosc odzywczą? Nie. A tak właśnie zbiera sie bezsensu kalorie.

Ja szczupła - masz racje, nigdy nic nie wiadomo. Ja mam kumpele która leczy się hormonami na tarczycę i niby to zatrzymuje jej wodę w organizmie tyle tylko że je za trzech (nawet przy mnie), na dodatek nie pracuje i nie studiuje, czytaj: siedzi z dupa w domu.

Gość Ja szczupła
B.N.N. , w porzadku Ty sobie mozesz wolec, ale ja wyrosłam juz z wieku, zebym sie dla potrzeb jakiegos faceta tuczyła, bądz odchudzała. Jestem taka, jak mi jest dobrze. Ale co tu ukrywac, lzej jest człowiekowi, jak nie musi dzwigac zbędnych kilogramów.

Czasem jest tak, że szczupła i zgrabna dziewczyna uważa zgrabną figurę za źródło wszelkich sukcesów i wyśmiewa się z grubaski. Ja nigdy nie smiałam się z osób tęgich czy chudych, choć razi mnie widok pani ze zwałami tłuszczu kapiącymi spod dwuczęściowego kostiumu na plazy. Ale z kolei mnie też nikt nigdy nie obsmiewał za wygląd, więc tak, jak ja nie zycze sobie głupich komentarzy na swój temat, tak i sama postepuję.

Gość olifkaa
Jestem pewna, ze jakbyśmy przebadali osoby z otyłe, i te bardzo szczupłe, to zdecydowanie gorsze wyniki miałyby te osoby z nadwagą. Każdy lekarz to powie, tylko wiejskie baby uważają grubośc za oznake zdrowia.

Gość ty dziewczyno z miasta
A ta założyła topik i poleciała n aDiety, phiii

Gość epzod2
y tych normalnych powyżej rozmiaru 44 i wtedy zrobi na tym kasę!!! Bo my, te normalne kobiety mamy na to pieniądze.

Gość dziewczyna z miasta
nie poszlam na diety,akurat jem :)

Gość dziewczyna z warzawy
a ja do jakich się kfalifikuje?? 164cm wzrostu/58kg