Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rainka

W贸dka Polska?

Polecane posty

Go艣膰 rainka

Zastanawiamy si臋, jak膮 w贸dk臋 wybra膰 ma wesele. Wiem, 偶e o wodkach ju偶 by艂o, ale moje pytanie jest konkretne: czy to dobra w贸dka? Ja si臋 na tym zupe艂nie nie znam. S艂ysza艂am natomiast opinie r贸偶nych os贸b, 偶e wodka Polska jest 艣wietna.Widzia艂am j膮 w sklepie, butelka wygl膮da 艂adnie, na st贸艂 by si臋 nadawa艂a, ale jak z jako艣ci膮? Nam nie chodzi o to, by艣i臋 go艣cie zdoili w trupa, wi臋c nie m贸wcie,偶e nie wa偶ne, jaka w贸dka, byle dobrze sponiewiera艂a ;-) ;-) ;-) Chdzi o to, by by艂o ok :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 78687879898
Jeeezu, kupcie butelke wodki, poprobujcie i tyle:O co za ludzie, kurwa:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rainka
To nie kwestia, by kupi膰 i popr贸bowa膰. Mi臋chem te偶 od razu rzuca膰 nie musisz! :-( Chodzi o to,偶e my wog贸le nie pijemy w贸dki, 偶adna nam i tek nie b臋dzie smakowa膰. Dla mnie ka偶da w贸dka smakuje tak samo, tzn: nie smakuje mi WCALE, wi臋c si臋 nie zorientuj臋, czy ta jest faktycznie dobra. Ludzie podobni wyczuwaj膮 smaki w贸dek, jedne s膮 lepsze inne gorsze. Dla mnie i tak ka偶da jest blee, wi臋c dlatego pytam o opinie!! Chcia艂abym us艂ysze膰 waszw zdacie, jak膮 kupi膰 :-)

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem jest genialna, od lat pije tylko polska.wchodzi bez problemu, nie trzeba nawet popity.no i do tego cena nie jest powalajaca.

Udost臋pnij ten post

Ja mialam polska wodke na weselu i polecam. Ps. tez nie lubie wodki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rainka
Jestem Wam wdzi臋czna za odpowiedzi :-D Je艣li kto艣 ma jeszcze jakie艣 opinie - prosz臋 o dzielenie si臋 nimi :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipp
ja te偶 nie wiem jak膮 w贸dk臋 kupic, bo jej nie pijam. Moja siostra miala "Pana Tadeusza"- wygl膮dal ladnie na stole, albo mo偶e "Bia艂a Dama"?, szczerze mowi膮c nie znam zbyt wielu gatunkow:)

Udost臋pnij ten post