Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mijcia

Bieganie

Polecane posty

czy są tu amatorzy biegania? ja przyznam sie szczerze od niedawna, wieczorową porą nakładam na siebie dwie bluzy, czapkę i ręczawiczki i truchtam sobie delikatnie po pobliskich polach :D jestem amatorem, zaczynam dopiero, ale juz czuje rewelacyjne skutki, hormony szczęścia, uśmiech, pluca uśmiechnięte itd jest mnie więcej? :classic_cool:

no nieeeeeee,laski, co z wami? liczyłam na to że poznam jakieś wyjadaczki biegania i nieśmiałe amatorki i te co chcą dopiero zacząć :D no juz, raz dwa raz dwa raz dwa

Gość świecąca się
ja biegam ale od wiosny do jesieni

No ja... Ale jeszcze tego nie polubilam... Wciaz za wolna jestem... Ja dla samej soiebie chlastac sie nie zamierzam. Chce miec dobry czas, moze w zawodach wystartuje :) Moze sie cos trafi ;) Ale poki dobrego czasu nie bedzie to siary sobie robic nie bede 😭

ja to sobie tak truchtam, czasem podskocze :) ale generalnie idzie coraz lepiej :) i naprawde naprawde endrofiny działają pozdrawiam cie serdecznie :classic_cool:

Niby powinny... Bieganie poprawia samopoczucie... Ale mi nie bedzie poprawialo samopoczucia dopiki jakichs wynikow miec nie bede :D Patrze na ten stoper i sie tylko coraz bardziej zalamuje :P