Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparampama

Samotni z wyboru czy z konieczności?

Polecane posty

Gość pamparampama

Co sprawia że jesteście samotni? Świadoma decyzja czy raczej konieczność? I dlaczego?

Gość pamparampama
Proszę o rozwinięcie tematu:P

Gość taka..jedna
z wyboru - za bardzo zostałam zraniona i już nie potrafię ufać :( z resztą to co widzę jakie mamy czasy to wolę być bez faceta ale z dużą ilością znajomych przyjaciół i bliskich mi osób :)

Wybor:) Robie co chce, nie mam zadnych ograniczen nalozonych przez 2 osobe:classic_cool: Nie musze sie z niczego tlumaczyc:P Minusem jest nieregularny seks😡

Gość guide
Z konieczności, ale jak się głębiej zastanowić to chyba z wyboru

Gość diovana
zdecydowanie z konieczności :( i dużo bym dała żeby to zmienić...w zasadzie jest to mój cel w życiu-nie ma sensu moim zdaniem być samemu. co z tego że stać mnie na super wczasy zagraniczne jak nie mam z kim tam pojechać (przecież nie pojadę z mamą, koleżanki jeżdżą z mężami czy partnerami) zazdroszcze im tego :( co z tego że mam swoje własne fajne mieszkanie jak muszę siedzieć w nim sama? zostaje tylko praca, której siłą rzeczy biorę sobie więcej... nie chce mi się żyć :(

Gość z przypadku
bo ja już sam nie wiem:o

Gość taka..jedna
to nie przeznaczenie :P na adoratorów nie moge narzekać bo jest ich sporo ale co z tego jak nie potrafię im zaufac :( nie chcę przechodzić tego co kiedyś za bardzo bolało teraz jest ok i raczej tak zostanie :P

Ale co oznacza okreslenie \"z koniecznosci\", bo \"z wyboru\" to jestem w stanie zrozumiec: \"nie chce i juz\"! :P Z koniecznosc to moze byc ewentualnie, ze jest sie swiadomym jakiejs choroby i nie chce sie np zarazic ewentualnego partnera albo przekazac gtakich genow dziecku... A te inne koniecznosci?

Gość taktak wlasnie

Gość ja z konieczności
bo żaden mnie nie chciał. :( Teraz juz jestem po trzydziestce i wszyscy faceci sa zajęci

Gość z koniecznosci niestety
zreszta nie mam za bardzo teraz okazji by kogos poznac..

Samotna bez przyczyny właściwie. Do tej pory raczej z wyboru, ale czuję jak się wszystko odmienia. We mnie :-) Chyba w końcu opadło ostatnie rozczarowanie i otwieram się na nowe. To ostrzeżenie, Panowie :classic_cool: ;-)