Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleofila

beganie, a biust

Polecane posty

Gość kleofila

Witka. Chciałabym zacząć codziennie biegać, lecz obawiam się, że przez to mój biust obwiśnie.. Słyszałam, że bieganie bardzo źle wpływa na biust. Więc co robić??? zakładać kilka staników..??

Gość mam lepszy sposób
nieeee.....zakładać jeden ale dobry....wsmarowywać kremy ujędrniające :) ja słuszałam żwe od biegania mozed zrobić się cellulit na nogach i posladkach :O

Gość tak najlepiej w ogole sie nie
ruszaj wtedy z pewnoscia ci nie obwisnie:O i najlepiej jak bedziesz lezec, wtedy tez nie zwisa...

Gość pampampampam
a jak byś stała czesto na głowie to nawet sie uniosą :-P

Gość pamietaj.........
od jazdy rowerem grubieją nogi:P:D:D

Gość kleofila
glupki;]

Gość Kiniaczek
Kup dobry sportowy stanik i biegaj. Od bieganie nie obwisnie biust i nie zrobi sie cellulit. Od jazdy na rowerze nie grubieja nogi, choc poczatkowo moze sie tak wydawac co jest zwiazane z rozbudowa tkanki miesniowej. Ale to TYLKO na poczatku.

Gość jullleczka
hej Ja biegam od paru lat i biust mi sie nie zmienil przez ten czas a jesli troche to na pewnoo nie od biegania!Jesli masz cellulit to tez ci zniknie z czasem. Na pewno nie przytyjesz , chyba ze bedziesz jadla za dwoch to najwyzej przy intensywnym treningu zwiekszysz mase miesniowa. Polecam bieganie na biezni lub trawie inaczej mozesz nabawic sie kontuzji. wybierz tez odpowiednie buty to wazne! Poza tym biegac mozesz prawie zawsze -zakladasz buty i wychodzisz a ile daje radosci i lekkosci !Polecam!

jejku dziewucho zastanow sie co ty mowisz ?jak mozesz miec od biegania cellulit lub obwisle piersi............kobieto od biegania to bedziesz miala skore tak jedrna i mocna w dotyku ,a biust owszem spasc moze to zalezy jak bedziesz szybko biegac im szybciej beda to biust ci zmaleje ale nie bedzie obwisly -kup sobie stanik sportowy taki specjalny do biegow .....a problemy ze skora moze miec tylko jedynie kobieta ktora uprawia sport przed tv-pozdrawiam i do dziela🌼

Gość najczęściej trrolllują faceci
a wiesz co to jest schock absorber ? nie obwiśnie ci biust jeśli się dowiesz i zastosujesz