Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkiju

śmierdzące stopy

Polecane posty

Gość lolkiju

Kiedy mój mąż przychodzi z pracy lepiej nie być w jego zasięgu. Strasznie mu śmierdza skarpetki i stopy. Najgorsze jest to, że jak mu zwracam uwagę żeby poszedł umył je i zmienił skarpety to się obraża albo wybucha złością. Przeciesz to jest nie fair narażać rodzinę na tak przykre doznania. Co chwilę podsuwam mu jakies nowe specyfiki( dezodoranty do stóp, kremy, talki) jednak nie używa tego systematycznie i wydaje mi sie, że nie są skuteczne. Proszę napiszcie jakie macie sposoby na śmierdzące stopy, nie tylko z półki w drogerii. Moga być również babcine sposoby.

Gość lolkiju
no proszę napiszcie coś

Gość lolkiju
dzięki

mysle ,ze to moze byc grzybica stop i tu niestety bez systematyczności i chęci leczenia sie nic nie zrobisz . Jezeli to leniwiec obrazalski poprostu zajmij sie jego butami , wim ,ze kiedys schol robił taki srodek przeciwpotny do butów , wiec mogłabyś za niego troche tam przykombinowac . Nie mniej jednak to tylko doraźne :/

Gość lolkiju
ale to nie jest grzybica bo się nie drapie i nie ma uczucia pieczenia- też to podejrzewałam a produkty schola już wypróbowałam. Hmm ciezki orzech do zgryzienia

Gość lolkiju
ale dzięki za zainteresowanie tematem

Gość dddddddd
LOLKIJU--naprawde ci polecam krem do stóp z oriflame nie jest to reklama,bo nie znosze awonów i oriflamów ;) ale ten kremik jest okej,mój men smaruje i jest okej a przedtem tez smród na pół chałupy

Gość jest w aptece taki środek
który hamuje wydzielanie potu, tylko nie pamiętam nazwy, jest do stó i rąk oreaz pod pachy

Gość a ja polecam
wymoczyc nogi w cieplej (nie goracej) wodzie z dodatkiem olejku z drzewa herbacianego - mozna go kupic w aptece zaproponuj to mezowi 2/3 razy w tygodniu - powiedz, ze to super sposob na zmaczone nogi (takie spa - moze mu sie nawet spodoba :)

Gość meggyn
Moja mama jest pielęgniarką i przyniosła mi z pracy formalinę zmieszaną ze spirytusem.Na prawdę działa, zero nieprzyjemnego zapachu, tylko wysusza strasznie skórę.Najważniejsze że skuteczne.

Gość lolkiju
dziekuję za rady coś na pewno wypróbuję na mężu

Gość etiaxil kupic i po kłopocie

Gość arianis
kobietki a czy wam stopy nie walą?nie powiedziałbym

Gość gość
ja mam ten sam problem . Jak mąż wraca z pracy to mu nogi śmierdzą i to lekko powiedziane, ale przyczyna to nie grzybica po prostu jak cały dzień ma nogi w butach jak jest i gorąco jak i mokro to są i skutki ja tez poszukuje dobry sposób na śmierdzące stopy

Gość gość
antidral kup, deo z apteki, 1raz w tyg sie uzywa, jest genialny, pod pachy, dlonie, stopy

Gość MIRAkoz1965
ROZWOD!!!! :-)))))))))))))))))) Polecam z calego serca!!! :-D Odzyjesz kobieto i NIC ci pod nosem smierdziec nie bedzie! :-)