Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem

5 raz nie wyszło

Polecane posty

Gość załamana jestem

siedze i rycze a lat 27 na karku

Gość dziwne to ale powszechne
ja mam 26 ale jeszcze nie próbowałam nie załamuj sie musi wyjsc. płaczem niczego nie rozwiarzesz !!!!!!!!!!

Gość normalnie zlot kretynek
DOPIERO 27 lat Gupia Babo! Przestań się starać, mierzyć temperaturę i kombinować, bo wtedy nigdy nie wychodzi. Odpręż się i ciesz się życiem, a szanse, że się uda są dużo większe. Powodzenia ;)🖐️

Gość załamana jestem
kiedyy ja mam ciezkiego swira na punkcie dzieci, u brata i 4 miesiecznj chrzesniaczki siedze godzinne dziennie

Gość normalnie zlot kretynek real
Rusz tyłek, zajmij się czymś, a nie się nakręcasz. Za robotę się weź, albo książkę poczytaj i PRZESTAŃ O TYM MYŚLEĆ Dasz radę ;)

Gość normalnie zlot kretynek real
te, coś mi nick rąbnęla Przepustnico jenda? :P

Gość mnie się udało
dopiero za 11 razem, więc wyluzuj - mogliście nie trafić wbrew pozorom

Gość załamana jestem
Kurcze za 11 razem, no to mnie podniosłaś na duchu jak nic.

Gość mnie się udało
to nie jest koncert życzeń i nie zawsze się trafia, nie zawsze jest owu, a czasem po prostu coś pójdzie nie tak i dlatego nici z powodzenia. Teraz norma to pół roku do roku. Zdrowe pary w ciągu roku trafiają, więc przestań łamać łapki i znajduj jakiś argumencik pocieszający, ze akurat teraz jeszcze nie wyszło. To niełatwe, ale spróbuj.

Gość ja po 5 latach
Załamana... mnie po 5-ciu latach sie udalo....to dopiero szok i tez musiałam wyluzować, przestać o tym myśleć, bo dostawałam na głowe...:D Tobie też się uda i pewnie wcześniej, bo bez problemów wewnetrznych...tylko odpuśc sobie, pomyśl, ze niechcesz, że Ci wszystko jedno...:D Powodzenia

Gość mnie się udało
ajej, jak cie pocieszy, to ci powiem, ze ja mam skończone 29 lat, a urodzę w styczniu, rocznikowo będę już 30-stka. I lekarz mi nie powiedział, ze jestem za stara i że mam tak nie myślec. Teraz są inne czasy i nie wolno tak wrzucać i generalizować. To że nie urodziłaś przed 25-tką nie znaczy że jest za późno. Mój lekarz uważa, że jestem w sam raz na dziecko, ważne jest twoje pozytywne nastawienie. Z negatywnym postarzejesz się na własne życzenie.

Gość bassi77
spokojnie,mnie po leczeniu wyszło dopiero za 12 razem