Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbajcie o siebie

Zobaczcie jak atrakcyjnie moze wygladac stara panna .

Polecane posty

Gość sprzęt przeciwpożarowy
przestańcie gadać o jakimś progu. Ludzie. Nie każdemu się życie układa tak, że musi i bierze co mu w ręce wpadnie. Znam osobiście 32 letnią dziewicę, która stanęła na kobiercu ślubnym. Połowa moich znajomych równolatek jest niezamężna. Uważacie, że do końca życia tek będzie?

Gość ale pisze jak potluczona
:O dlatego siedzi sama, zaden facet znia nie wytrzyma

fakt :) ulżyło ci?

Gość ale pisze jak potluczona
mi to rybka, ale bedzie kolejna zawiedziona baba wygadywac, ze faceci sa blee :O

Oczywiście, że zawsze już tak będzie. To takie namaszczenie. :classic_cool: Wiem, co mówię, bom doświadczona w tej materii. PS. Widzę tu aktywne koło miłośników pelikanów.

Kotuś, nie wiesz co miałam w życiu, mam powody, żeby mówić, że faceci są beee. I mówię, a jakże !dość regularnie, ale z zastrzeżeniem, że nie wszyscy. Mam po główce głaskać i pisać, że są wspaniali? Bywają oczywiście. Może kiedyś na takiego trafię. Ale nie zamierzam się śpieszyć i sidlić co podleci tylko po to, żeby ktoś na mnie stara panna nie powiedział. Może sięmylę, może faczktycznie stara dupa jestem i przegrałam życie? Tylko co robią ci faceci wokół mnie? Muchy rozganiają nad moim starym zezwłokiem?

No i co z tego że panna? A może po prostu mądra dziewczyna - woli sama cieszyć się życiem zamiast użerać się z jakimś idiotą robiącym jej raz do roku bachora, prać jego obsrane gacie i śmierdzące skarpety oraz zbierać po ryju za to że zupa byla za slona? Poza tym nazywać młodziutką dziewczynę niespełna 26cio letnią starą panną...zajeżdża mi to wiochą i to taką w środku lasu gdzie do dnia dzisiejszego nie podciągnięto kanalizacji :p

Gość jupiter
26 i stara panna ? kurna przeciez to młodka

Gość byk bb
yasmina jest niezła

Gość marionetkq02
30 lat a wygląda na 23 jak się ma szmal to i na operacje plastyczne stać

Gość mały piesek
trzydziecha niemożliwe wow

"Zobaczcie jak atrakcyjnie moze wygladac stara panna" Zwykle atrakcyjniej, niż mężatka-dzieciatka. :) Co w tym dziwnego? Ma więcej czasu, pieniędzy i energii żeby o siebie dbać.

Gość lo matkoooooooo
to jakas moda z ta "stara panna" ???????

Gość kama 0
określenia "stara panna " używają matki polki z rozstępami ,gromadą dzieci i mężem nieudacznikiem a starym pannom zazdroszczą kariery, kasy i klasy