Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia19

dziewczyny pomórzcie

Polecane posty

Gość julcia19

cześć wam wszytkim .Wsółrzyłam z chłopakiem 11.11.06 bez zabezpieczenia ,mam cylke regularne co 28.,ale powiekszyły mi sie piersi sa bardziej nabrzmiałe ,a gdy dotykam sutkówi to bardzo mnie bolą narazie nie zauwarzyłam zebym czesciej chodziła siusiu.Czy o mogą być objawy wczesnej ciazy czy to jeszcze za wczesnei bo to dopiero 4 dnien po stosunku PROSZe was o odpowiedź

Gość julcia19
a jeszcze dodoam ze miesiaczki spodziewam sie 17.11.06 i mierzyłam temperature z rana jak wstałam z łóżka i miałam 37.7 czy to tez moze coś oznaczać ,czy moze taka temperatura jest zawsze przed miesiaczką .Juz sama nie wiem .

Gość chcąca wiedzieć
dziecko naucz się ortografii a potem z chłopkiem do łóżka idź!!!!!!!!!!!

Gość a ty sie naucz czytac
ze zrozumieniem jak zabierasz glos w dyskusji :O julka idz lepiej do lekarza albo zrób sobie testy, bedziesz miala pewnosc zamiast niepotrzebnie sie schizowac

Gość julcia19
Hej dziewczyny .właśnie powinnam dostać 17.11.06r. okres ale do tej pory nie mam a mamy juz 21.11. a cylke mam regularne co 28 dni.Piersi mam nabrzmiałe i strasznie mnie bolą .Czy to może być ciąża.Czasami jeszcze boli nmnie brzuch na samym dole ale to wogle iiny bół taki nie to kłucie nie to co......... Proszę o odpowiedź szybką ;/;/

Gość trzeba sie bylo nie bzyzczyc b

Gość julcia19
ej ale bez takich co piszemy tu sobie zeby coś pomóc a nie sie obrazać.Tak wyszło nawet nie zauwarzyłam kiedy naprawde.

Gość julcia19
PROSZę DZIEWCZYNY PISZCIE COś NA TEN TEMAT

Gość Dziobus
julcia19, zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz. Moim zdaniem w tej chwili to jedyne rozwiązanie.

Gość DoMaJu
Płakać mi się chce jak czytam, że spałaś z chłopakiem bez zabezpieczenia a potem...rosyjska ruletka.... trafił? Nie trafił...?!!!!!!!

to moga byc objawy ciazy, ale przeciez inni Ci na forum niewiele moga pomoc, bo niby jak? Kazdy ma inny organizm i nic na to nie poradzimy. Po prostu zrob test ciazowy, a najlepiej idz do lekarza i zrob badania. Zycze powodzenia:)

Gość aloizy
julcia19 ---> czy ty masz powiekszone piersi czy sutki? Bo pierś to sutek, a to co dotykasz to nie sutki tylko brodawki. zauwŻaj pisze się tak jak widzisz

Gość DoMaJu
Mam nadzieję,że nie jesteś w ciąży, bez obrazy....zero odpowiedzialności. Chyba,że jesteś głęboko wierząca wtedy tabletki, prezerwatywy i inne środki odpadaja!!!! Ale wiesz, polecam Ci w tym wypadku takie małe urządzenie do naturalnej regulacji poczęć PERSONA kosztuje 500 zł, ale skoro stać Cię na dziecko to taki wydatek to PIKUś!!!!!!!!

dajcie dziewczynie spokoj, kazdy robi bledy, a w chwilach stresu tym bardziej. A teksty w stylu to po co sie bzykalas, to dopiero swiadcza o niedojrzalosci osoby piszacej takie rzeczy. Po to jest to forum, ze mozna sie zapytac, poradzic, a nie pojezdzac po sobie ile sie da. Ale jak widze co poniektórzy tak chyba wyladowuja swoje frustracje i niska samoocene, bo nie ma to jak anonimowo zwyzywac innych. Pomyslcie troche, zanim napiszecie znowu cos obrazliwego na kogos na tym forum. Pozdrawiam

Gość julcia19
wstrzyczasowymaczka dziekuje .Byłam w czoraj u ginekologa i powiedział ze to jeszcze za wczesnie zeby stwierdzić ciaze ,ale dzisiaj z rana dostałam jakiegoś plamienia i czy moze to być w czasie ciazy czy nie .A i chciałam sie zapytać czy w czasie takiego plamienia mozna zrobić test ciazowy . Prosze o szybka odpowiedz ;/;/

Gość Dziobus
Możesz zrobić test w czasie plamienia... a może to zapowiedź @!!! Głowa do góry wszystko będzie oki.

Gość ło jery
julcia napisz jaki wynik:)