Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martenkunia

TUPOT MAŁYCH STÓP !!! 1ego grudnia w kinach !!!

Polecane posty

Gość martenkunia

witaaaam kobitki! kto sie ze mna wybierze na tupot malychstóp 1ego grudnia? bo to nowa animowka,a ja uwielbiam takie filmy, tylko najlepiej ajk mi ktos pozyczy dzieciaka bo glupio mi tak saamej na film dla dzieci isc ;) myslicie,ze bedzie duzo dorosych na tym filmie?bo ze dziecie, to napewno bo film podobno robi furore za granica...

ja chętnie pożyczę, ale po 5 minutach bedziesz żałować ;) Wiesz co, nie przejmuj się, że pójdziesz sama. usiądz koło jakiegos dziecka, pomyślą, że to twoje :) Hehe, dziecko ma ten plus, że mozna robić rzeczy zakazane z racji wieku np. jeździć na sankach.

Gość dzieciomanka
ha, no, dzieci sa świetne! :D :D :D ja sie nimi moge opiekować 24 h na dobe- serio. nie rozumiem rodziców, którzy narzekaja na swoje pociechy :) a w kinie, to faktycznie jak sie usiądzie koło jakiegoś to jeszcze czeka Cie fajna zabawa, rzucanie sie popcornem itp hiehie, fajnie czasami sie tak wybrać :D ja tez pójde na ten film na pewno. zabiore swoich podopiecznych, bo jak powiedziałam mamie dzieci, że taki film bedzie, to sie ucieszyła i wyraziła aprobate, wiec spoko. a potem bedziemy mogli śpiewać piosenki z tego filmu i bawic sie w pingwiny.. aaaale bedzie faaajnie. uwielbiam dzieci :D :D :D