Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka***

KOBITKI!Czy wasz chłopak lub mąż flirtuje na necie z innymi dziewczynami ?

Polecane posty

Gość ksionże
w życiu... :P

Gość ksienrzniczka
w zyciu:P

Gość ksienrzniczka
ksionże ty masz męza????

Gość milka***
Czy macie takie doświadczenia? Jak wtedy reagujecie?? Czy jest to normalne w przypadku facetów -zdobywców? Czy akceptujecie to i nic z tego nie robicie czy wściekacie się tak jak ja -gdy facet pieszczotliwie nazywa swoje intenetowe koleżanki bądź strzela takimi tekstami o podtekstach erotycznych że nie spodziewałyście byście się tego po nim. Proszę o wypowiedzi:)

Gość reomero
tak faceci zdobywcy flirtuja w necie. jebac net jebac takich facetow. [opnent regularny]

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
Mój flirtuje i na początku się wściekałam a teraz to poprostu olewam :P

Gość w necie mogą
być kimś, kim chcieliby być w rzeczywistości. Dowartościowuja się i tyle. Palnaty...............

Gość aadhdgd
Jak w ogóle można być z takim dupkiem.

Gość milka***
do zzzzzzzzzzzzzzzzz: po jakim czasie juz sie na to nie wściekasz? Był taki czas że teżsobie to olewałam ale ostatnio sie znowu nakręcam-czuje jakbym miała dwóch facetów-a tamten z netu -jakis obcy-inny od tego którego znam. do w necie mogą: zgadzam się z Toba że to może byc sposób na dowartościowanie. Tylko ja nie mam takich ciagot -dlatego mnie to tak wkurza.

Gość superpiter
To przecież nic złego!!!!!!!!!!!!! O co wam chodzi!!!!!!!!!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
Najpierw rozmawiałam z nim, tłumaczyłam że sprawia mi tym przykrosć itd. Skutkowało ale na krotko... po paru tygodniach czasem nawet dniach sytuacja się powtarzała. Po pewnym czasie doszłam do wniosku że nie wygram z netem. Poprostu mnie ma na codzień, moze troche spowszedniąłą. W naszym zwiazku są i dobre i złe dni, problemy itd... jak wiec mogę wygarać z czyms co przynosi sama przyjemnosć, bez zobowiazań i poświecen? Wybralam inny sposób, przestałam się wkurzać i moralizować tylko sama usiadłam do kompa i zaczęłam szukać tu znajomych. Maż poczuł zazdrosć w tym momencie i zaczał sie czepiać, więc stwierdziłam że przecież nic złego nie robię.... tak jak i on nic złego przecież nie robił . Teraz mąż już nie flirtuje na necie bo poczuł się zagrożony. Wie że jak on będzie klikał to za moment ja też zrobię to samo.... i jakoś sie teraz uspokoiłam ... :)

Gość milka***
Dzięki zzzzzzzzzzzzzzz.:) Sprubuję Twojego sposobu może poskutkuje to na mojego męża-zobaczymy, chociaz on potrafi świetnie maskowac swoją zazdrość-co jest godne podziwu-bo po mnie to od razu widać. Ciekawa jestem więc jak zareaguje.

Gość a..jaaaaa
w sumie przez to sie rozwiodlam...6lat temu

Gość milka***
a jaaaaaa: To było az tak żle??? jesli chcesz opowiedx coś więcej.

Gość _SARA_
jasne ze flirtuje:D:P ;)

Gość a..jaaaa.....

Gość a..jaaaa.....
ups.... wlasnie..zrobilo sie nagle "az tak zle" , zapewnianie, ze koniec i takie tam..potem klamstwa i brniecie dalej..nie wytrzymalam psychicznie wystawilam walizki na korytarz, rozwod itp..;ale niczego nie zaluje..;moze tamen zwiazek po prostu sie wypalil... jednak wirtualnie tez mozna zdradzac, w sumie podryw necie i w realu nie rozni sie wiele od siebie.....

a u mnie byly najpierw tylko niewinne rozmowy ze znajomymi z netu, potem wymiana gg, ale to tylko kolezanki z netu, a potem spotkanie z taka kolezanka i nie wiem jak to sie stalo, nie planowalem tego, ale zakochalem sie.

Gość milka***
Czyli na top wychodzi że to może być całkiem niebezpieczna zabawa!!!!!!!!!!!