Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyl we włosach

temat natuty prawnej i moralnej

Polecane posty

moi rodzice się rozwiedli ,matka wyjechała za granice i wypisuje do konkubiny ojca krótko mówiac obelżywe teksty jaki był co jej zrobił itd .Oni to wydrukowali chcą wynająć adwokata i pozwać ją do sądu o zniesławienie i o 20000 odszkodowania ,faktem jest że pisze prawdę myślę że mają szanse na wygraną a wy jak myślicie i czy matka moze się z tego wyplątać?

Gość chyba
jeśli pisze prawdę to nic jej nie mogą zrobić chyba że po prostu go wyzywa bardzo wulgarnie swoją droga po co ona to robi?

tak ale może jemu to powiedzieć a nie do obcej osobyu przez internet ,mogła zadzwonić i powiedzieć tej pani a nie pisać listu mają dowód i wydaje mi się że sprawę wygraną a tak swoją drogą to szkoda mi tej pani bo się jeszcze nie poznała na ojcu ale jeszcze gozko zapłacze

Gość ALEXANDER W
dla mnie to zniesławienie

Gość Hm.................
Jeśli matka nie kłamie i potrafi to udowodnić - nie ma się czego bać :-)). Kierowała się wszak troską o kobietę :P

Gość tsdoai
obelżywe ? Wiesz ciężko udowodnić przed sądem ze były mąż to h*j czy skurwy*yn np

Gość Hm.................
Aleksander - zniesławienie? Jeśli laska przez ciebie zgwałcona ( sorki za porównanie) ostrzeze laskę którą właśnie chcesz poderwać to też będzie zniesławienie?

ludzie się zmieniają i dlaczego jak ktoś poukłada sobie życie na nowo ma ciągle bać się przeszłości fakt że ojciec się nie zmienił jest tylko dobrym aktorem a jego pani ma klapki na oczach bo jest zakochana a jak człowiek jest zakochany to pewnych rzeczy niedostrzega

Gość Twojej matce po prostu odbiło
I wylewa jady !