Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaglupia

czym zmyć z włosów farbę? ciemny brąż prawie czarny a chce miec swoj naturalny

Polecane posty

Gość zalamanaglupia

a naturalne mam tez ciemny braz ale duzo jasniejszy od tego co mi wyszlo.. strasznie chce wrocic do natralnego.. poradzcie cos..

Gość zalamanaglupia
jakbym miala czekac to bym sie nie doczekala mam wlosy po pachy i w ogole mi rosnac nie chca.. chyba bym z 10 lat musiala je podcinac

chcialam pofarbować na nieco jasniejszy,fryzjerka powiedziała,ze musi mi je odbarwić,coś mi nałożyła na włosy,myslałam,ze będą po spłukaniu conajmniej pomarańczowe,ale ja nie zauważyłam róznicy,wiec nie było to radykalne odbarwianie wiec mysle,ze najlepiej by było,jakbyś poszła do fryzjera,niech ci lekko odbarwi i pozniej pofarbuje kolorem Twoim naturalnym tez mam włosy ciemnobrązowe,wczoraj pofarbawoałam szamponem loreal casting,kolor brązowy,mam prawie czarne,specjalnie nie wzięlam ciemnobrązowego,bo się już nacięłam,a teraz mam to samo,mimo ,ze użyłam jaśniejszego,z tym,ze mam nadzieję,ze sie zmyje po 6 tygodniach :-) chciałam jeszcze dodać,że są w sklepach odbarwiacze do domowego użytku ( w rossmanie chyba widziałam),zastanawiałam się czy kupić,ale stwierdziłam,ze mogę zle nałożyć i nierówno odbarwić,więc oddałam się w rece profesjonalisty,wyszłam zadowolona z równym kolorem :-)

nie napisałam,ze wczesniej farbowalam trwałą farbą do włosów i mi wyszedł za ciemny,dzwoniłam na infolinię loreal i mnie tam uswiadomiła,że farba-farby nie rozjaśni,bo tak próbowałam we własnym zakresie i jaśniejsze miałam tylko odrosty :o i po tym wszystkim poszłam do fryzjera