Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia 18

Maturka....

Polecane posty

A może dziewczyny założymy topik na temat naszej maturki tej normalnej w maju i tej próbnej.Możemy poruszyc równiez temat studnioweczki.Może jakos razem się wspierając będzie lepiej nam przetrwac ten okres :)

Gość mala 18
Popieram temat mi poszło dzis calkiem nieźle.

Ja nie wiem, jak mi poszło... Strzeliłam wypracowanie na 5 stron, ale co z tego, skoro dużo rzeczy w nim schrzaniłam i pokręciłam... No i zrobiłam błąd mojego życia, który chyba do księgi Guinnessa się nadaje (napisałam, że potop szwedzki był w średniowieczu, a przecież dobrze wiedziałam, że był w baroku :/) Zaczynam myśleć, że jeśli zdam to będzie cud... :/ Jestem na siebie wściekła... A co do studniówki, to kiedy macie?? Bo ja już 6 stycznia. Mojego mężczyzny nie ma, bo jest za granicą i na studniówkę nie da rady przybyć, więc nie mam z kim iść :/ i jest plync. Ale i tak już nie moge się doczekać :D Uwielbiam nasze próby do poloneza w szkole :D

Gość tak myśle i myślę
Zuziu, z topikiem to dobry pomysł. tylko moze juz czas , aby tegoroczna maturzystka przestała zdrabniać jak przedszkolak, i zaczeła normalnie si e wyrażać. Moze matura nie maturka, może studniowka nie studnioweczka.

Gość tegoroczna maturzystka
ja też dziś pisałam próbną, ale podstawową. Beznadzieja totalna...:/ siadłam nad tym arkuszem i w ogóle nie chciało mi się nad nim myślec...byle by tylko prędzej wyjśc...no więc, jeśli zdam tą próbną to będzie dobrze. No ale to tylko próbna, więc no problem;);) Gorzej ze studniówką...macie juz jakieś sukienki upatrzone;>??