Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdf

Sposoby prostowania włosów bez prostownicy!!

Polecane posty

Gość dsdf

podawajcie jakie macie, ja mam lekko falowane..co robic aby codziennie nie prostowac!!>>??Nie chce niszczyc włosow!!

Gość pomocna343
?

Gość pomocna343
jak mozna wyprostowac bez prostownicy prosze!!

Widziałam,ze fryzjerki mają taki dar i robią to okrągłą szczotką i suszarką;) mi osobiscie by sie niechciało.Dlatego jak juz musze to zuywam prostownicy.

Gość walcząca z falami
No mam ten sam problem:(. Co robię? W łazience mam dwie szczotki, jedna okrągła, duża, druga wygląda trochę jak prostownica. Oprócz tego specjalna suszarka Roventa z takim czymś do prostowania włosów i setki kosmetyków. Po latach treningu efekt jest zbliżony do tego od fryzjera, a włoski zdrowe i błyszczące. Tylko ile ja na to czasu marnuję, ehhh...

Gość ja proponuję
zostawić fale w spokoju i cieszyc się z tego daru jkai dała wam natura. Faceci uwielbiają puszyste, długie, kręcone wlosy.

Chyba nie ma ta sposobu 😭 Trzeba zapuszczać jak najdłuższe, a potem się męczyć z suszarką i jakimiś komsetykami :o Łączę się w bólu :o

Gość kręcone są sexy
ja mam falowane, prostuję więc od 2 lat i zniszczylam sobie włosy :o teraz prostuję na "wyjście" ;) a na codzień myję i pozwalam im wyschnąc naturalnie. I mam potem na głowie baranka :o Nie używajcie prostownicy! Nawet profesjonalnej! szkoda włosow! Nie ważne, czy proste, czy falowane, czy kręcone.............ważne aby były zdrowe! A kręcone znowu są modne ;)