Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kto z was widzial poród na żywo ???????????????????????????

Polecane posty

Gość heh maintenant
:)no tak.ale niestety nie jestem tutaj czesto ,wiec sie nie orientuje. spytalam z ciekawosci. pozdrawiam.

Gość heh maintenant
desolée;-) je comprends pas l`anglais;-)

Pardon, j\'ai recherche mon post et je l\'ai remis sur le tapis. ... trochę erotyki...

Gość heh maintenant
ah:-) excusez-moi, j`ai pas remarqué. maintenant je vois. merci. si je me fais une petite pause, je les lirai, tes recits:)

Gość heh maintenant
avant tout, toi, tu ne sais pas mon age;-) t`inquiete pas.

Gość heh maintenant
oui . hmm..c`est un grand probleme, oui;-) je crois que je peux pas permettre que tu t`inquietes trop;-) j`ai 22

Gość heh maintenant
Merci a toi aussi:) et bonne nuit.

Gość Main kamp
umówcie się na żabie udka

Gość do reno 1965
22? wow..hehhehehe.........bo 1965 to raczej rok urodzenia?

Tak jest Miss Sweet Dreams! Wracam do szeregu! Mea Culpae... ale.. how do you know that it wasn\'t about childbirth?

Gość do reno 1965
moj 69...chyba emerytami tu jestesmy :D

Emerytami?!?!?!?! Nie Broń Boże!!! Ciąż aktywne i chętne do działań!!!! A.. 69.. cudowne rocznik, kojaże się z czym.. ale nie pamiętam czym..

Gość Ewelinusioa
ja widziałam i co?? to jest coś pięknego sama jestem w ciąży i za 8mi\echów urodze to jest cos wspanialego... co z tego ze cierpisz ale wiesz ze robisz to dla kogos tak kochanego i wspaniałego jak mały bobasek do tego swój własny:)

Ja widziałam bo sama rodziłam i właściwie to za dużo nie widziałam ale czułam wszystko i......hmm...... boli i owszem ale jest to tak dziwne i niesamowite przeżycie że o tym bólu sie nie myśli! każdy powinien to przeżyć nawet mężczyzna!!

Gość ZośkaOczywiście
Ja widziałam u mojej suni! Ale opowiem wam historię straszną, wyszłam niedawno z sunią na spacer, ona poszła sobie pobiegać i wróciła z odgryzionym kawałkiem ucha!!! Ale tego kawałka nie miała ze sobą! Teraz szukam specjalisty od chirurgii plastycznej, może jakoś ucho dosztukuje. Sztuczne, czy jakieś. Bo tamtego kawałka nie odnalazłam w parku. Kto teraz zechce pokryć moją sunię?

Gość lulababyblu
Ja widzialam sie po porodzie przed szyciem w oknie naprzeciwko lozka. Nie za ciekawy widok. Ale moj maz nie mogl sie nadziwic jak ja to przezylam o chyba 10 razy mowil mi jaka bylam dzielna.

ja widziałam. byłam na 2 cesarkach i 3 naturalnych, mialam praktyki na porodówce. Przez pewnien okres po tym co zobaczyłam nie chciałam miec dzieci. Ale juz mi przeszło :]

Ja niedawno rodzilam i fajnie to wspominam.Moze dla tego,ze nie pamietam juz o bolu.Moment w ktorym widzisz swoje dziecko po raz pierwszy jest cudowny:)

Gość jak rodzilam to praktycznue
widzialam porody z nmojej lewej i prawej strony, nie bylo parawanow. Kobiety potwornie wrzeszczaly, ale ja sie jakos tym nie przejmowalam. Kiedy urodzilam, salowe wnislu do sali owsianke i jadlam wsrod tej jatki i wrzaskow, bo potwornie bylam glodna po porodzie. Jak sie wlasnie samemu przez to przechodzi, to sie inaczej odbiera, spokojniej, naturalniej.

Gość aśśśśka
Do jak rodziłam -napisz kiedy to bylo !! Mama rodząc mnie miala tak samo-dostala prawdziwy kurs rodzenia -na żywo .Odechciało się jej rodzić na 15 lat... .

Gość i tyle by tu mówić
ja widzialem bo jestem studentem, nic ciekawego:) panowie asystenci mowili ze jak kobieta naturalnie rodzi to jej sie odechciewa wiecej dzieci ale potem jak juz widza swoja dzidziulke to jeszczce rok nie minie a juz hca nastepna:) dziecko wszystko rekompensuje podobno. Jeśli chodzi o moje przezycia jak widzialem porodyno to cóż cieszyc sie tylko ze sie jest facetem:) ale... mimo wszystko to niezwykle jest i pelen szacunek. a ijeszcze mowili i sie z tym zgadzam ze na poród wlasnej kobiety lepiej nie patrzec chyba ze ktos bardzo chce bo mozna sobie obrzydzic:) i jak tak to widzialem to i slusznie ja na swoja ni ebede patrzyl potrzymam za reke przetne pepowine ale nie bede błądził wzrokiem:)