Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki17

czy cos jest nie tak ??

Polecane posty

witam! mam problem moze sie wydac blachy ale mnie to troszke nurtuje... z tego wzgledu ze sa to moje pierwsze tabletki chcialabym sie dowiedziec paru rzeczy i bardzo prosze o jakies info. jestem przy 3 dniu zarzywania novynette i nie zauwazyłam u siebie zadnych zmian. nie czuje sie zle, a zastanawia mnie to poniewaz wiele razy zdarzylo mi sie wlasnie spotkac z opinia ze np. wystepuja zawroty glowy, wymioty, biegunki itp. zauwazyłąm jedynie starsznie obwity okres... dlatego nie wiem czy zarzywam jakos zle czy cos jest nie tak... zarzywam od poniedziałku o tej samej porze zaczełam od pierwszej tabletki na opakowaniu!! bardzo prosze o odp. z gory dziekuje... :)

Gość spokojnie kobieto
miałam tak samo, to chyba dobrze, że masz takie samopoczucie. A tak na marginesie i z dala od tematu - zażywam. pozdr.

hehe dzieki za zainteresowanie sie moim temacikiem i za poprawe bledu ortograficznego ;)

ahaa mam jeszcze jedno pytanko czy teraz bedzie tak ze okres bede miała co 21 dni?? czy w czasie przerwy plamienie a potem normalna miesiaczke ? i ile ona bedzie trwała ??

Ten \"okres\" czyli krawienie z odstawienia wystęouje najczęściej ok 2-3 dnia po zaprzestanie brania tabletek.

Gość otes
powiem ci tak ja bralam novynette przez pol roku czylam sie okropnie prze te pol roku ale zaczelam cokolwiek odczowac chyba w 2 miesiacu przytylam 5 kg i lekarz mi zmienilna yasmin i teraz jets wszttko okey...a to przytycie bylo spowodowane tym ze w moim organizmie odkladala sie woda i tyle:)) a no i pierwszy miesciac jak bralam to mailam cały czas okres ale to sie zdaza przy 1 opakowaniu: ) pozdrawiam:))

Gość nadia...
mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp

Gość nadia...
mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp

Gość Ciiiiiiiii
nadia idz jak najszybciej do ginekologa on Ci przepisze masc tora zdziala cuda :) pozdrawiam

Gość ten pierwszy cykl będziesz
miała skrócony, bo 21 tabletek i trzeciego czy czwartego dnia dostaniesz krwawienie. Potem 7 dni przerwy, ósmego bierzesz i wyjdzie ci 28, 29 dniowy cykl. Do nadii - pytałaś juz wczoraj i nadal nie poszłas do lekarza? Masz jakieś zakażenie i trzeba to leczyć. A póki co to może jakies podmywanie się rumiankiem lub nagietkiem zastosuj jeśli szkoda ci kasy na gina