Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika23....

Wągry...!!!!

Polecane posty

Gość Dominika23....

Zaraz mnie szlag trafi !! Jak sie pozbyc tych wągrów głupich !!!! Jakis SKUTECZNY SPOSÓB !!! HEEELP :(

mąką +woda albo mleko + miód no to tak wsyp do małej miseczki mąki tak troche hmm jakies 3 łyżki stołowe później dodaj wody z jakies tez 3 łyzki i miód ma byc dosc gęste ale nie za geste jak bedzie zazadkie dodaj mąki jak za geste dolej wody dokładnie wymieszaj i daj na twarz na jakies nieiwme 10 min później po 10 min spójż w lustro tam gdzie masz najwiecej wągrów w moimprzypadku na nosie i będa na mące takei małe czarne kropeczki jak mak to sa twoje wągry zmyj dokładnie make wiem ze sie trudno zmywa ale póxniej gładziutka twarz:) aa i radze później przyłożyc plasterki ogórków na twarz bo mąka otwiera pory a ogórki je trochę zamkną powiodzenia:) jak wypróbujesz to czekam az sie pochwalisz efektami papa:*:*

Gość iiiii
zacznij stosować maseczkę enzymatyczną

Gość dobry jest
dobry jest peeling enzymatyczny z dermiki

Gość co wy dziewuchy wymyślacie
z tą mąką!?!?! przecież to wcale nie działa.. to chyba siła sugestii w waszym przypadku no bo sorry.. ale na prawdziwe wągry to mi nawet nie pomaga peeling połączony z intensywnym szorowaniem skóry.. :O

Wągry, czyli zaskórniki jak się pojawią to już na dobre, można je tylko tuszować i sprawić by były mniej widoczne. Żeby je całkiem zlikwidować trzeba zastosować bardziej inwazyjne środki jak laser, a taki zabieg z tego co wiem jest bardzo drogi

Gość inesitka
mi pomógł płyn recepturowy robiony w aptece za 5 zł skład: Ac Salicylic 2,0 Resorcini 2,0 70% Spir Vini aa 100,0 Przemywam skórę tym płynem 2 a nawet 3 razy dziennie i pomaga. Kwas salicylowy i rezorcyna zawarte w płynie mają działanie złuszczające, a spirytus winny służy jako rozpuszczalnik dla tych dwuch substancji czynnych. Jeśli dla kogoś taki płyn okaże się za słaby, zawsze może poprosić dermatologa o zwiekszenie zawartości kawsu salicylowego lub rezorcyny.

Gość pati203
blondynka15 .. a ta mąka to ma być pszenna..?? i ile tego miodu mam dac??

Gość csssss
co to za pierdoły mówicie nie dojsc ze stracilem czasu na to to jeszcze w dodatku przedmioty .... chyba z 10 razy dawalem to i kazdy inaczej i tak jak w opisie i dluzej i wiecej miodu i wiecej wody i wiecej maki na rozne sposoby kombinowalem i nic ! ani jednego wągra !! po prostu lipa z tym sposobem , byc moze jest to sposob na jakies lekkie wagry zabrudzenia na twarzy ale na pewno nie na zwyczajne wagry !!

Gość pozytywna12P
a czy ktoś mógbym mi podac dokładny przepis na tą mąka wode i miod tzn jakie proporcje dokładnie bo jak zrobiłam to mi tylko jeden wągr zginął;/;(