Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniala

młode matki, młodzi tatusiowie = przegrana młodość?

Polecane posty

Gość ropucha22
moja wypowiedz byla o mnie, nie o autorce.ja osobiscie zazdorszcze ludziom kotrzy w malodym wieku maja juz swoja rodzine.

Gość ania z uj
ropucha22 tez mam czasami tak jak ty

Gość doniala
to, ze zal mi tych osob to nie znaczy, ze sie wywyzszam :O a dalej opisalam swoja sytuacje, przeciwna do sytuacji tych, o ktorych pisze. ale interpretuj jak chcesz. ropucha 22 przepraszam, :) myslalam, ze to bylo skierowane pod moim adresem

Gość BASIA4
SSSSSSSSSSSS

Gość ania z uj pieprzysz głupoty
"a jesli chodzi o te twoją opinie,ze Ci koledzy/kolezanki którzy sa juz rodzicami zawsze uwazali sie za lepszych itp. to chyba oznaka ze masz jakies kompleksy i teraz probujesz sie dowartosciowac ich kosztem zakladajac denny topic jak to inni zmarnowali sobie zycie..." tak samo mozna powiedziec ze to one mialy kompleksy wywyzszajac sie, jakbym miala kompleksy tobym skonczyla jak one dowartosciowujac sie zarywajac kolejnego chlopaka i gadając o tym w szkole wszystkim którzy chcą lub nie słuchac o tym :O

Gość ania z uj
jak dla mnie troche bez sensu ten topic jaki zalozylas wiadomo ze czesc mlodych rodzicow jest nieszczesliwa a inni daja rade i biora z zycia tyle ile moga

Gość BASIA4
URODZIŁAM DZIECKO W 3 KLASIE LICEUM, DZIŚMOJA CÓRECZKA CHODZI DO SZKOŁY, A JA PRACUJĘ, JESTEM SZCĘŚLIWA :) CIESZĘ SIĘ, ŻE ŻYCIE TAK MI SIĘ POTOCZYŁO, CHOĆ NA POCZĄTKU BAŁAM SIĘ O TO CO PRZYNIESIE LOS...

Gość ania z uj
o prosze wlasnie o takie mamy mi chodzilo jak basia!!!:) pozdr

Gość kiedyś RER
ania z uj --> Moim zdaniem Autorka nie uważa się za lepszą. Uważa tylko, że lepiej się jej żyje niż wspomnianym znajomym. I tu się zgadzam ;)

Gość Klarka 1984
A ja mam 22 lata i to właśnie ja studiuje na najleprzej uczelni w POLSCE na Politechnice Opolskiej he he. I co macie gula????

Gość BASIA4
NIGDY NIE UWAŻAŁAM SIĘ ZA LEPSZĄ, MIAŁAM CHŁOPAKA, KTÓREGO KOCHAŁAM I TAK PO PROSTU WYSZŁO...:) DZIŚ RÓWNIE MOCNO GO KOCHAM, ALE JAKO MĘŻĄ, A MOŻE JESZCZE BARDZIEJ BO JEST TEŻ WSPANIAŁYM OJCEM :)

Gość spokojnieeeeeeeee
nie ma co wkrzucaj tego do jednego worka. różnie się ludziom układa, nie jest to samo wpaść w wieku 16 lat, a w wieku 19 lat. w młodym wieku, to prawie zawsze ciąża to szok. jednak często młodzi rodzice mogą liczyć na wsparcie swoich rodzciów, dzięki czemu moga studiować, pracować.

Gość BASIA4
TEŻ TAK MYŚLĘ, DLATEGO OD POCZĄTKU TRZEBA MYŚLEĆ Z KIM...

Gość masz beznadziejnego bloga
wyłącz Caps Lock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość spokojnieeeeeeeee
trochę tak z tego topiku wypływa takie przekonanie załozycielki topiku, że Ci co mają już dzieci w młodym wieku mają gorsze życie, ja tak nie uważam. na pewno jest to inny styl życia, bardziej dorosły. ale czy studenckie życie w wieku powiedzmy 20 lat jest jednym właściwym?

Gość jaaaaaaaasne
to teraz jeszcze zacznijcie zachecac dzieci do posiadania dzieci :O

Gość moim zdaniem tak
dzieci posiadajace dzieci to nie to, co w spoleczenstwie powinno istniec. przeciez 16latka posiadajaca dziecko jest na utrzymaniu rodzicow, jest niedojrzala emocjonalnie wiec jak ma wychowac dziecko? to tylko kolejny problem dla rodzicow tej dziewczyny

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
trzeba bylo sie im wysmiac w twarz!