Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefoniarka

Dzwonienie za granice

Polecane posty

Gość telefoniarka

Czy ktos moglby mi pomoc, prosze! Wiecie skad tanio mozna dzwonic do Irlandii? Jak bylam tam, to tam sa call shopy, gdzie za grosze mozna zadzwonic do Polski. A my mamy cos takiego? Jak najtaniej zadzwonic do Irlanii?

Gość Zartujesz
U nas rzadzi TPSA siedzą tam Towarzysze i Bysnesmany ,którzy MUSZĄ GODNIE zarabiać !!! :D

Gość proszee
SkypeOut Jeśli dobrze wyczytalam, to 1 min rozmowy kosztuje o,o2 Euro czyli ok. 8 groszy :-)

Gość ererere
a sam skype nie wystarczy, no chyba ze tam ktos nie ma dostepu do netu

Gość telefoniarka
No, wiem o skypie, tylko najgorzej ze trzeba doladowac go o 46 zl, to najnizsza kwota. A ja chyba az tyle potem nie wydzwonie.

SkypeOut można doładować kwotami: 59 minut rozmów za: 4.42 zł 2 godziny 56 minut rozmów za: 13.27 zł 4 godziny 54 minuty rozmów za: 22.12 zł 9 godzin 48 minut rozmów za: 44.24 zł 19 godzin 36 minut rozmów za: 88.48 zł lub SMSem: 53 minuty za 10.98 zł Taryfy do Irlandii: Ireland PLN 0.081 Ireland - Mobile PLN 0.754 ;)

Gość telefoniarka
Dzieki, Wielbiciel70B! Ale moglbys mi jeszcze pomoc w sprawie kupienia tego kredytu? Bo jak wchodze na strone skype'a i chce doladowac konto, to mi sie automatycznie pokazuje kwota 40zl i nie wiem, gdzie ja mozna zmniejszyc. A smsem to na jakiej zasadzie? Bo tym bym chyba byla najbardziej zainteresowana. Tzn ze wysylam smsa i wtedy mi odciagaja te 10 zl z karty?

Gość telefoniarka
Ja jednak bym wolala tego skype'a...

Gość telefoniarka
jestes tam jeszcze Wielbicielu?

Gość PMDDtka
hej wlasnie sciagnelam sobie skype mij chlopak wyjechal do anglii i chce taniej do niego dzwonic ale mniejsza o to chodzi o to ze doladowlam sobie konto przes sms tak jak sugerowal wielbiciel ale nie mam tej kasy konto nie :( nie rozumie !

Gość telefoniarka
Dzieki wielkie Wielbicielu! :)

Gość telefoniarka
No dobra, to jeszcze jedno pytanie... Czy onet-skype to to samo co "normalny" skype, tzn np ten na stronie www.skype.com ? Bo ten z tej strony co podalam mam sciagniety...

Na doładowanie konta przez sms trzeba trochę poczekać, nawet kilka(naście) godzin może to trwać. OnetSkype to to samo co Skype :)

Gość telefoniarka
No to tak... Kupilam smsem ten kredyt i probowalam zadzwonic ale nikt mnie tam nie moze slyszec. Nie wiem juz czego to wina, bo jak rozmawialam z mezem ze skype'a na skype to mikrofon dzialal ok. Teraz tez sprawdzilam wszystkie ustawienia i wydaje sie ok. Ja slysze tych w Irlandii ok jak odbiora telefon, ale oni mnie nie. No coz, tak czy tak dziekuje za wszelka pomoc. :)

Gość PMDDtka
dziekuje za odp mam nadzieje ze doczekam sie tych 10 zl na moim koncie pa

Gość Tower Bridge
Dobre sa tez karty typu TelePin lub TeleGrosik do kupienia na poczcie np. Zdrapujesz kod z tej karty i dzwonisz na podany na nej numer stacjonarny w swoim wojewodztwie, tam zglasza sie jakis Pan (automatycznie) i każe wbic kod z karty , i po kodzie juz masz sygnal i wbijasz numer docelowy. Wtedy juz kase ciągnie z karty. Kiedy juz pieniądze na karcie sie koncza zaczyna pikac. Zreszta jak nie wykorzystasz karty do konca za 1 razem to dzwonisz na ten numer do Pana i powie Tobie ile jeszcze zostało kasy. Ja kupuję zawsze TelePin i dzwonię do USA i do Niemiec,. Za 25 zł można rozmawiać ponad godzinę. Ostatnio dostałam do domu tez ulotke gdzie dzwoni sie na nr 0708 108 108 i wtedy wykrecasz nr docelowy. www.alenumer.pl

Gość PMDDtka
tez jak do tej pory dzwonilam z karty telegrosik ale chyba jednak prze skype bardzie sie oplaca przynajmniej do angli Chyba jednak bedzie taniej o ile wkoncu doladuja mi konto:)

Może robiłaś coś przy kompie ostatnio, odłączałaś jakieś kable?? Może kabel od mikrofonu jest źle włożony. Albo w windowsie sprawdź, czy mikrofon nie jest wyciszony w ustawieniach dźwięku.

Gość ja polecam
tani numer. Pełno tego. Dzwoniłam tak do Włoch, ale można wszędzie. Sprawdź na stronie: http://www.taninumer.pl/ Tanie jak barszcz :)

Gość telefoniarka
Sprawdzilam wszystko co sie dalo, kabelki, ustawienia glosnosci itd. Jak dmucham w mikrofon, to sama siebie nawet slysze, ale oni tam mnie nie slysza. Nie wiem, co to. Ale tak czy tak dzieki za pomoc, przynajmniej sprobowalam.

Gość Tower Bridge
Tak już jest niestety ze skypem czasami. Może spróbuj przez inny komunikator np yahoo jest fajny, albo msn, można rozmawiac przez słuchawki. Ja np z Niemcami przez skype wogóle się nie słysze i sa zakłócenia. Może też to zależy od szybkości netu? Ja mam 512 a moja kumpela moze ma słabszy czy cos.