Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikrowella

proszę o pomoc

Polecane posty

Szukam pomocy w wyborze tabletek antykoncepcyjnych, które pomogą mi w walce z trądzikiem.Czy macie jakieś propozycje oprócz Diany 35??

Gość racjonalna
sniezynka 19 a powiedz mi czy yasmin ma mniejsza skutecznosc bo niby ma mniej hormonow?? gdzies tak wyczytalam...to prawda??

Racjonalna=>To czy dane tabsy mają mniej czy więcej hormonów nie jest związane ze skutecznością.Skuteczność w obu przypadkach jest taka sama.

Mniejsza zawartość hormonów nie oznacza mniejszej skuteczności,a jest bezpieczniejsze dla organizmu.Ja sostsuje Evre(to nie tabletki,ale zasada ta sama) i cera mi się zdecydowanie poprawiła, włosy zresztą też:)

Gość otes
ja biore yasmin..i jestem z nich zadowolona wczesniej bralam novynette ale przytylam 5 kg: ( a wiadomo ze nam kilogramy nie sa potrzebne:P hehe: )

Gość nadia...
mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp

Gość otes
nadia to moze byc zapalenie...wiec powinnas udac sie do ginekologa jak najszybciej..i on ci przepisze czopki albo jakies tabletki..;)

Gość nadia...
dzieki dziewczyny:)musze to zrobic..:/

Gość otes
no pewnie! bo po co poznieij walczyc z jakims wielim zapaleniem a nie daj borze grzybica. jak lepiej wczesniej i wyleczyc sie oczywiscie szybciej:) a lekarz napewno ci pomoze powodzenia:)):*