mikrowella 0 Napisano Listopad 15, 2006 Szukam pomocy w wyborze tabletek antykoncepcyjnych, które pomogą mi w walce z trądzikiem.Czy macie jakieś propozycje oprócz Diany 35?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 15, 2006 Ja biorę yasmin i powiem Ci że teraz mam ładną cerę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość racjonalna Napisano Listopad 15, 2006 sniezynka 19 a powiedz mi czy yasmin ma mniejsza skutecznosc bo niby ma mniej hormonow?? gdzies tak wyczytalam...to prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 15, 2006 Racjonalna=>To czy dane tabsy mają mniej czy więcej hormonów nie jest związane ze skutecznością.Skuteczność w obu przypadkach jest taka sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Listopad 15, 2006 Mniejsza zawartość hormonów nie oznacza mniejszej skuteczności,a jest bezpieczniejsze dla organizmu.Ja sostsuje Evre(to nie tabletki,ale zasada ta sama) i cera mi się zdecydowanie poprawiła, włosy zresztą też:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Listopad 15, 2006 ja biore yasmin..i jestem z nich zadowolona wczesniej bralam novynette ale przytylam 5 kg: ( a wiadomo ze nam kilogramy nie sa potrzebne:P hehe: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia... Napisano Listopad 15, 2006 mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 15, 2006 Nadia idz do ginekologa bo bardzo możliwe że nabawiłas się grzybicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Listopad 15, 2006 nadia to moze byc zapalenie...wiec powinnas udac sie do ginekologa jak najszybciej..i on ci przepisze czopki albo jakies tabletki..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia... Napisano Listopad 15, 2006 dzieki dziewczyny:)musze to zrobic..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Listopad 15, 2006 no pewnie! bo po co poznieij walczyc z jakims wielim zapaleniem a nie daj borze grzybica. jak lepiej wczesniej i wyleczyc sie oczywiscie szybciej:) a lekarz napewno ci pomoze powodzenia:)):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach