Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki Tchorz

Dlaczego mam w sobie tak mało odwagi?

Polecane posty

Gość malutki Tchorz

Tkwie w zwiazku, ktory nie przynosi mi nic dobrego, a wrecz jest dla mnie niszczacy-nie umiem go zakonczyc... Praca nie przynosi mi takiej satysfakcji, jakiej bym chciala, a mam niezle wyksztalcenie... Mieszkam z rodzicami i coraz wiecej miedzy nami roznic zdan... Dlaczego nie potrafie podjac radyklanych krokow tzn: -zakonczyc raz na zawsze ten chory uklad - zmienic prace - wyprowadzic sie od rodzicow? Dlaczego kazda decyzja jest dla mnie taka trudna? Jak to zmienic?

Gość pooodnosze

Gość bububu
Zrób jedną rzecz, odważ się, przełom. Reszta już sama pójdzie :-) Tylko może nie wszystko naraz, bo może Cię to sfrustrować. I nosek do góry 🌼

trzeba wkoncu od czegos kiedys zaczac jak nic sama nie zaczniesz robic to dalej bedziesz tkwic w tym błednym kole

Gość jak nic nie zrobisz
życie ucieknie Ci między palcami. Ja też nie potrafię podejmować poważnych decyzji niestety

Gość +ja
warto ryzykowac w zyciu, bo przeciez do odwaznych swiat nalezy...powodzenia

Gość 23-latka
Do autorki topicu - ja mam ten sam problem co Ty.........tez nie potrafie sie przelamac......moze z kims ale sama to jakos nie potrafie:(

Gość Malutki Tchorz
Podziwiam ludzi, ktorzy rzucaja jedna prace i natychmiast pracuja gdzies indziej, ktorzy koncza zwiazek, jesli ich nie satysfakcjonuje, nie siedza w kacie i nie rozpamietuja, ktorzy po prostu potrafia czerpac z zycia...a ja? Zanim cokolwiek zrobie, musze to tysiac razy przemyslec i przeanalizowac kazdy mozliwy wariant...nie potrafie isc na zywiol, czy mozna sie tego nauczyc? Dlaczego boje sie podjac ryzyko?