Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka23

Czy zmarła modelka od Triumpha???

Polecane posty

moze ciezko znalezc zdjecia poniewaz zwyczajnie chorowala od jakiegos czasu i sesje nie nalezaly do czestych. :(

Gość macie
Mnie nie chodzi o takie zdjęcie kiedy była już chora. Chciałabym zobaczyć jak wyglądała kiedyś. A takie fotki chyba muszą istnieć? A w żadnym artykule powiadamiającym o Jej śmierci nie ma nawet małego zdjątka. I nie jestem pewna czy to chodzi o tą modelkę z Triumpha- bo tam jest AnNa Carolina- przez 2 n, w artykułach z kolei przez 1 n- nie wiem czy to ma duże znaczenie. Tak czy siak nie mogę znaleźć zdjęcia.

Gość tak tak niech sie panny
naogladaja, bo masa dziewczyn ma swira na punkcie szczuplej sylwetki, Nie wiem skad to sie wzielo,ale to jest jakas paranoja, bo traktuje sie chuda sylwetke jak jakis priorytet. Dla mnie prawdziwa kobiecosc reprezentuje no\p Beyonce ;)

Gość boombowiec
to nie ona, juz pisało o tym na poprzedniej stronie

Gość tez mi sie wydaje ze to
nie ta, ta jest " za gruba" jak na anorektyczke

Gość boombowiec
na pewno nie ta, ta się nazywa de fonesca, a ta co zmarła to A.C Reston

Gość a w wiadomościach
napisali ,ze miała 174cm wzrostu i ważyła zaledwie 40kg, a w tym linku powyżej pisze, że miała 170cm wzrostu

Gość jelesais
napewno te zdjecia nie sa przyerobione...ktos kto mial doczyneinia z takimi osobami to wie... to jest straszne...one umieraja z glodu, wycieczenia, calkowitego zaniku miesni ...itda co najgorsze , ze wielu z nim nie mozne pomoc.

Gość mozna kupic
jejku nie wiedzialam o tej tragedii...to starszne ,taka mloda sliczna dziewczyna.To jzu kolejna modelka ktora miala problemy zdrowotne zwiazane ze swoja waga i niestety nie ostatnia :-(

Gość wierzyc mi się nie chce
że można siebie świadomie doprowadzić do takiego stanu i w rezultacie do śmierci, to jest po prostu chore zagłodzić się na smierć:O

Gość no taka ładna dziewczyna
co jej odbiło????????????????????????? zagłodzić sie na śmierć:O straszne

Gość Kateeeeee
Moze i twoim to jest chora ale ak na serio to zadna dziewczyna nie mysli o konsekwencjach.. bardzo latwo w to wpasc.. i jezeli nie ma sie wsparcia osob bliskich to nie da sie z tego wyjsc.. I powyzej osoa pisze ze robi to swiadomie lecz to nie jest dokonca prawda, ona swiadomie chce wygladac lepiej, robi to przez nacisk osob z zewnatrz w tym przypadku ( z branzy modelingowej) i to ja kieruje do diet, odchudzania sie, duzego wysilku fizycznego a potem do zaprzestania wogole jesc.. I prosze nie pisac ze to co napisalam to glupota bo wiem to najlepiej, przechodzilam ta chorobe, wyszlam z niej dzieki rodzicom.. w okresie nie jedzenia nie myslalam o tym ze moze to doprowadzic do smierci, najwazniejsze bylo to ze szef agencji powie wspaniale wygladasz czy wzielas sie za wymiary.. czy ktokolwiek inny. Nikt nie wiedzial z nie jem, poniewaz bardzo malo osobob wiedza na czym ta choroba dokladnie polega, ja osobisice uwilbialam gotowac, obracac sie wokol jedzenia lecz nic nie moglam przelknac. O takich osobach nie mozna pisac ze sa nienormlalne, to jest najnormalniejszy ludzki odruch niestety, i bedzie to trwala dopoki nie zmienia sie streotttypy piekna.. !!

Gość Kateeeeee
powtarzam ze nie jest to swiadomy wybor! Przeciez nikt nie chce umrzec.. !!! ;)

Gość kochan ja też przez to przecho
dziłam w wieku 18-tu lat uznałam ,że jestem za gruba, bo ważyłam 52kg przy wzroście 168cm stopniowo odchudzaam się mniej jedząc w pewnym momencie okazało sie, że jem albo jedno jabłko na dzień albo brzoskwinię przez 3 miesiące nie miałam okresu, a włosy wyłaziły mi całymi garściami w tym momencie przeraziłam się i powiedziałam DOŚĆ SAMA nikt mi nie musiał tego uświadamiać, a byłam w tym samym wieku co ta dziewczyna dlatego nie mów mi jak to jest, bo ja też znam to z autopsji

Gość Kateeeeee
Dobrze zwracam chonor jezeli udalo ci sie z tego wyjsc samemu.. Ja nie stety wiem ze bym sobienie poradzila gdybym z tym wszystkim zostala sama, ciagle uwazalam ze jestem za gruba i za gruba.., nie moglam patrzec w lustro na moje grube uda, jak ktos powiedzial mi "boze jaka ty chuda jestes!" sprawiala mi ta ogromna przyjemnosc i przy okazji jeszcze bardziej motywowalo do nie jedzenia..meczylam sie z tym opltora roku teraz jest lepiej jem wiecej lecz nie wiem co czs przyniesie, czy jesli znow ktos mi powie ze wygladam grubo czy nie powroca dawne idealy.. czulam sie pieknie - chuda.. nawet po trafieniu do szpitala na oddzial zamkniety, widzac te chyde dziewczyny chcialam jeszcze, byly i chudsze ode mnie motywowalo mnie to do pracy nad soba.. nienawidzilam tych ludzi ktorzy kazali mi jesc, wiec szpital dal mi oprocz tego ze moj organizm czul sie lepiej ogromna rane w psychice i gdyby wlasnie nie rodzina to napewno wszystko powtorzylo by sie od nowa, dzisiaj jestem troszke silniejsza, sliniejsza na tyle zeby o tym mowic i starac sie walczyc z chorymi ambicjami.. !!

Gość Kateeeeee
Przechodzilas to.. wiec bardzo dobrze wiesz jak to jest nie musze wiecej pisac.. Ale dziewczyny powinny sie zastanowic przed rozpoczeciem diet bo nie stety poznie to jest juz za pozno, i zadko zdazaja sie takie silne osoby jak ty.

Gość kochana ja też przez to przech
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że mnóstwo dziewcząt wpada w tę pułapkę, ale zastanawia mnie jak to jest możliwe by mądra dziewczyna nie opamiętała się w porę. Rozumiem dziewczynka 13-14 -letnia, ale osoba, która jest u progu dorosłego życia powinna mieć swój rozum i pamiętać, że tylko dzięki temu, że jest zdrowa może żyć, a nei świadomie odbierać sobie to zdrowie. Ja też długo z tym walczyłam - z obsesją tego, że jestem za gruba, z resztą myślę, że nawet dziś po ponad 10-ciu latach to cały czas we mnie siedzi, ale są inne sposoby na szczupłą sylwetkę niż głodzenie się! Poza tym ważąc tyle ile ważyłam nie byłam na pewno gruba i co paradoksalne - nie mam tendencji do tycia:O I myślę, że ta młoda dziewczyna jako modelka też musiała być z natury szczupła więc to naprawdę jest chore, że sama dopuściła do własnej śmierci. Z drugiej strony może po prostu z racji wieku nie rozumiem już tej chorobliwej chęci wszystkich młodych dziewcząt by być modelką:O Czy to ma być dzisiejszy szczyt marzeń młodych dziewcząt?

Gość MaLeczka_*
Ta modelka na zdejcicah jest bardzo ładna i ma swietna figure..nie wyglada jak anorektyczka chyab ze przed choroba. Zagdzam sie ze idelany rozmiar dla dziecwyzn co maja ok 177 cm to 38 wygladaj wtey idealnie a nie zdane 36 34 czy teraz w USA30!! NIe dajcie sie pamietajcie o sowim zyciu i zdorwiu:))

Gość ciezko stwierdzic...
czy to anoreksja. niektore dziewczyny porpostu maja taka budowe ze sa bardzo wrecz chude, i moge duzo jesc nie przybierajac na wadze. Jednak jest oczywiscie mozliwe ze to zdjecie przedstaiwa dziewczyne - anorektyczke.

Gość gość
Ja mam taki kalendarz akademicki gdzie na pierwszej i ostatniej stronie są modelki od Triumpha ale to są Polki wcale nie takie chude do tego ładne!!! Kto ma taki kalendarzyk oczywiscie jest nieauktualny bo tamten był na 2010 rok!