Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosclaskawajest

ciąza? czy nie ciąza?

Polecane posty

Gość milosclaskawajest

uprawialam petting z chlopakiem....nie mial wytryskuu....2 tyg pozniej dostalam normalnie 5 dniowy okres...... mimo to strasznie sie boje ze moge byc w ciazy...zawsze sobie wyolbrzymiam wszystkoo zawsze...

Gość bibik
Nie jestes w ciazy ale nastepnym razem uwazaj zebys znow nie miala schizy!!!!!! 🖐️

Gość jesuuu wyedukuj sie najpierw
a pozniej uprawiaj seks...jakim cudem mozesz byc w ciazy??? skoro nie bylo wytrysku i czlonek nie byl w Twojej pochwie

Gość otes
nie no w ciazy to ty napewno nie jestes:))

Gość milosclaskawajest
dziekujeee

Gość jaga_1990
milosclaskawajest - ja tez zawsze wyolbrzymiam . ;P bibik - czasem nawet jak sie uwaza to schizy wracaja... ;] niestety

Gość milosclaskawajest
a cio o moim przypadku uwazasz jaga??

Gość jaga_1990
moim zdaniem w ciazy nie jestes, chyba ze chlopak robil Ci w srodku palcami a wczesniej dotykał członka. skoro mialas normalny okres to nie powinnas sie martwic. bedzie dobrze! : *

Gość milosclaskawajest
niemam zadnych objawow ani brzuch raczej mi nie rosnie a juz minal miesiac od tego zdarzenia i pare dni

Gość milosclaskawajest
niemam goraczki niemam naplywow zimna lub gorąca nie wymiotuje nie kreci mi sie w glowie nie jem ale to ze stresuu ale odzywiam sie normalnie i tez nie jem dziwnych rzeczy mieszajac je ze soba nie bola mnie bardzo piersi nie oddaje czesto moczuuu nie wiem no

Gość milosclaskawajest
jaga:* nie bede patrzyc na zadne stronki bo tylko sie bardziej schizuje i gdybym nie znalazla tej kafeterii na necie to pefnie bym sie nawet nie przejmowala ze moge byc w ciazy a tak to takie stronki jesce bardziej stresuja panienki :)

Gość jaga_1990
no tak, tu masz racje. ja zazwyczaj pare dni po stosunku wchodze gdzies a potem szuakm u siebie jakichs objawów. jak np. teraz ;p bo nie wiem czy na prawde cos mi sie z piersiami dzieje czy to moja chora wyobraznia :P

Gość milosclaskawajest
w brzuchu mi sie raczej nic nie dzieje bo badalam go pare razy znaczy sie pare tysiecy razyy po miesiecy raczej byloby jush jakies jajeczko czuc...

Gość jaga_1990
przegladalam przed chwila tematy bo zszuakalam jednej rzeczy, znalazlam Twój podobnytemat. mowie jeszcze raz! nie przejmuj sie bo nie ma czym!! :):):):)

Gość Mądra
jestes niwpowazna nie jestes w ciazy

Gość leatitia
do seksu sie zabieraja nie majac o nim pojecia..jescze na pisz ze usiadlas w miejsce gdzie chlopak sie spuscil i boisz sie ze plemniki w Ciebie wskoczyly.....Dziewczyny opanujcie sie, tu niektore wypowiedzi sa tak zalosne ze brak slow....NIECH BEDZIE WYCHOWANIE SEX> W SZKOŁACH, bo o zgrozo!!!

Gość małgorz999
boli mnie podbrzusze, czuje sie jakbym miala peknac, duzo jem Czy jestem w ciazy????

a skad my mamy wiedziec czy jestes w ciazy czy nie??? wrozek tu nie ma. to zalezy jesli uprawialas seks bez zabiezpieczenia albo "cos sie stalo" to najlepiej zrob test i nedzie z glowy. jesli nie wierzysz normalnemu PRETEST`owi to idz do osrodka zdrowia na badanie krwi

Gość angelss
odpowiedzcie !!!!!!!!!!