Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffff

Jaki mężczyzna da ci szczęście? tylko dla kobiet myrewinom wstep wzbroniony

Polecane posty

Gość fffff
tak amant ,powiem szczerze liczyłam na twój wpis na tym topiku :O

hej czytajac temat topicu przyszlo mi namysl ze obecnie ZADEN:D zrobilam test i wyszlo ze szczescie da mi ktos w typie Don Juana :D:D:D:D:D ha ha ha cos w tym jest czekam wiec na Don Juana :P

Mnie też podobno przeznaczony jest współczesny Don Juan ;) ;) ;) Wszystkie jesteśmy romantyczkami???

Amant jestes najgorszą zakałą tego forum nie posądzałabym siebie o bycie romantyczką...to jakies przekłamanie

Gość są inne wyniki
Inne wyniki testu są możliwe. Właśnie sprawdziłam, dając odpowiedzi całkiem inne niz poprzednio ;) ;) ;) Więc po prostu podobne typy mężczyzn mamy ;)

Panowie! Proszę więcej nie narzekać - kobiety wiedzą, czego chcą i wszystkie chcą tego samego więc nie powinniście mieć problemów! ;-)

Gość Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
A mnie Hugh Grant

Gość są inne wyniki
Twój typ - romantyczny intelektualista jak William Thacker z "Notting Hill" (w tej roli Hugh Grant). U ciebie miłość nie rodzi się w sercu ani w żołądku, ale w głowie. Cenisz u mężczyzny intelekt i autoironiczne poczucie humoru. Łóżkowe porywy namiętności spychasz na dalszy plan. Lubisz też przewodzić w związku, zawsze mieć ostatnie słowo. To, że nie dajesz się zwariować biurowym przystojniakom, to twoja zaleta. Masz rację - w miłości liczy się przede wszystkim dopasowanie charakterów i wspólne tematy do rozmów. Ale nie bagatelizuj tej drugiej, cielesnej strony uczucia! Dyskutujcie, spierajcie się - możecie przecież robić to... w sypialni. Dzięki temu temperatura w waszym związku będzie stale rosła. Nawet najwięksi intelektualiści nie są ślepi i głusi na rozkosze cielesne. W końcu William nie zakochał się w Annie Scott wyłącznie dlatego, że była mądra...

Gość są inne wyniki
to mój wynik gwoli ścisłości:)