dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Listopad 15, 2006 Jak sie sprawdza ich zgodnośc z orginalem? Jak dlugo pachną? Gdzie można kupić? Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirri 0 Napisano Listopad 16, 2006 perfumki fm sa tanie bo kosztuja 30zl za damski perfum 30ml lub 50ml za meski. konsultant ma katalog gdzie sa nazwy oryginalow wiec od razu znajdziesz to co szukasz,poza tym ma na pewno tez probki. na prawde dlugo utrzymuje sie zapach wiec polecam. wiem bo sama je mam i jestem bardzo zadowolona :) polecam goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Listopad 16, 2006 a przez internet moza zakupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa Wodna 0 Napisano Listopad 16, 2006 ja bardzo sie niestety zawiodlam na tych perfumach.Mialam dwa zapachy i oba na mnie smierdzialy niestety a oryginaly byly super.Wole teraz dolozyc kase i kupic oryginal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 16, 2006 mozna :) jakos mnie sie nie trafiaja niezadowolone klientki :):) same mile kobiety :D no Panowie też :p ale męzczyxni zdecydowanie nakaido :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to znaczy nakaido Napisano Listopad 16, 2006 ??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 16, 2006 to firma Miiko Nakaido :) produkuja perfumy wyłacznie feromonowe , ekskluzywne w 100 ml meskich i 50 ml damskich opakowaniach :) panowie jak to Panowie raczej sobie nie żaluja ;) Oczywiscie rownież sa damskie :) zobaczyc mozna na sklepie :) ... link w stopce ofkors :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atmas Napisano Maj 1, 2008 chcesz kupic produkty fm lub zostać dystrybutorem pisz,odpowiem na wszystkie pytania,wiecej na aizdaj@o2.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach