Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamiepokojona10

Wieczna chęć na słodycze !! POmocy !!

Polecane posty

Gość Zamiepokojona10

Wstaje rano i juz mysle o słodkich rzeczach, cały dzień mam tylko na to ochotę, wieczorem mogłę zjeść tyle słodyczy, że bedzie mi niedobrze... Czy wiecie moze czym to jest spowodowane i jak mam temu zapobiec?

Gość bialasmierc
masz cukrzyce.

Gość Zamiepokojona10
Ale we wakacje postanowiłam sobie nie jesc i mi sie udało przez 2 tygodnie nie ruszyłam nawet grama słodkiego, ale teraz juz nie mam tego zaparcia i jem bardzo bardzo duzo słodyczy...=(

I co,zrobiłaś sobie badania?Ja walczę w tej chwili z tym by nie skusić się na moją ulubioną czekoladę,którą dostałam w prezencie i która jest w szafie.A obiecałam sobie że od poniedziałku nie jem słodyczy,tylko w weekendy.Dwa lata temu nie jadłam słodkiego przez 2 miesiące.

Gość AsiaNiebieska
Na ciągły nadmierny apetyt na słodycze pomógł mi BIO-CHROM. Reguluje poziom cukru w organizmie. Przy okazji ogranicza apetyt na podjadanie i pomaga schudnąć z ewentualnej nadwagi.

Gość ingusia
ja też tak mam; a cukier idealny,wyniki też ok, kiedyś nie znosiłam słodyczy, mój wtedy narzeczony zasypywał mnie słodyczami i tak się wciągnęłam, czekolady szczególnie Milka mogę jeść bez opamiętania. Mne bio chrom, zywky chrom i wszelakie jego odmiany nic nie pomogły, tu powinna pomóc wyłącznie silna wola moja babcia mówiła, że źli ludzie nie lubią słodyczy...

Gość cfffgfgfgf
moze owski. przy nich jest taki straszny apetyt na slodycze? albo brak magnezu jesli ciagnie cie do czekolady.

Gość esoseo
proponuje jesc duzo slodkich owocow i rowniez miod, to troche oslabnie Ci potrzeba na ciasteczka i czekoladki, a przynajmniej dostarczysz witamin. Bo ciastkami dostarczasz tylko tluszczyk sobie.