Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna...

czy w ciazy mozna pic ocet?

Polecane posty

Gość czy mozna...

tzn dodawac go do jakis potraw... ja ostatnio przylapalam sie na tym ze przez 3 dni wypilam spora ilosc razem z różnymi surówkami, galareta itd... Teraz mam obawy czy nie zaszkodzi to dziecku a z drygiej strony ciagle mam na niego ochote ( na ten ocet)...

Gość plemka
watroba ci wysiadzie, wszystko z umiarem...co to znaczy duzo pół kieliszka nalałas, czy co

Gość ll*
przesadziłas, mozesz zaszkodzic sobie moze dziecku nie ale sobie ....bolaca trzustka lub watroba, a wiesz jaki to straszny bol...nie wiesz...pij dalej a napewno sie przekonasz

Gość czy mozna...
ja to juz dosc dlugo uwielbiam ocet i pije go w duzych ilosciach ale przez rok wogóle nie bralam go do ust... a teraz znów mi sie zachcialo :(

Gość _ewkamarchewka_
Ja też miałam ochotę na coś z octem, w niewielkich ilościach nic Ci nie będzie, radziłam się lekarza.

Witam ja w obydwuch ciażach wpierdzielalam ogorki w occie , niepotrafilam sobie ich odmówić :) Zreszta mozesz poradzic sie lekarza na wizycie jak bedziesz , ale myśle, ze nic sie niestenie ,tylko wszystko z umiarem:) Pozdrawiam

Gość czy mozna...
oki juz nie biore octu do ust... mysle ze taka dawka na cala ciaze wystarczy :) Mam nadzieje ze nic sie nie stanie... Kurna a ja taka mam ochote na kwasne... :(

Gość czy mozna...
hmm a to jakas róznica? tzn jesli chodzi o szkody wyrzadzone w organizmie ? Jbłkowy jest mniejs zkodliwy?