Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marios

a gdzie mozliwosc wyrazania swego zdania??

Polecane posty

Gość marios
na kafeterii nie ma sie prawa powedziec czegokolwiek zlego o kobietach!!! a obrazanie facetow jest na porzedku dziennym!!!

Gość marios
wieszanie za jaja jest w porzadku ciekawe?!?!

Gość Hm.................
marios, poczułeś się obrażony tym palantem? No to pomyśl jak bardzo urażone będzie się czuć twoje dziecię, jeśli dasz mu do zrozumienia, że jest dla ciebie stratą czasu...

Gość Hm.................
wieszasz się za jaja...???? Ostrożnie, bo sobie zrobisz krzywdę :P

Gość marios
bylem mlody i glupi a teraz juz za pozno na nadrabianie

Gość Hm.................
chodzi ci o jaja czy o dziecko? Bo jeśli o jaja to faktycznie za późno, ale dziecko będzie czekać całe swoje życie. Im dłużej tym bardziej wkurwione, ale czekac bedzie

Gość marios
za jaja to mnie wieszano w tamtym topiku, a kobiecie z ktora jestem powiedzialem ze nic sie nie zmieni a nie chce jesj stracic

Gość Hm.................
Żadna kobieta nie będzie szanować faceta który wypina się na własne dziecko

Gość marios
skad wiesz co bedzie? :) troche sie boje i wiem ze kiedys dziecko mi wypomni wszystko ale tez mam nadzieje ze tak nie bedzie

Gość Hm.................
chłopcze, ja wychowuję dziecko faceta-gówniarza. Ma już kilkanaście lat i widzę, jak płakała i jak się wściakało na tatusia. Dziś nie chce z nim w ogóle gadać, ale ja i tak widzę, że całą swoją postawą mówi ojcu: udowodnij mi, że to nie prawda :-((. Niestety, ojciec jest zbyt głupi i egoistyczny, żeby to zrozumieć.

Gość marios
a ulozylas sobie zycie z kims innym? mam wrazenie ze jakby ona miala kogos innego kogos kto zajalby sie tez dzieckiem to byloby inaczej

Gość gucio z wawy
Większośc kobiet to durne cipy które robią wszystko by sobie wzajemnie zaszkodzić. U mnie w biurze jest towarzystwo mieszane ale zawsze jak dochodzi do jakiś waśni czy zawiści to tylko między kobietami. Nieraz mamy z kumplami niezły ubaw gdy słyszymy co one na siebie nawzajem nagadują.

Gość Hm.................
nie. Za dużo we mnie ran. Nie zwalaj swoich OBOWIĄZKÓW na hipotetycznego kandydata - jakby ciocia miała wasy to by była wujkiem.

Gość Hm.................
guciu, jest takie pojecie ( ja wiem dla niektórych abstrakcyjne) jak KULTURA OSOBISTA. Wnoszę, zebys sie z nim zapoznał, zanim sie dołączysz do naszej rozmowy :P. Będzie nam wszystkim łatwiej :P

Gość marios
nie tak planowalem swoje zycie. chcialem miec zone ktora bede kochal a pozniej dzieci. mam kobiete kocham ja bardzo i z nia chce miec dzieci. odejdzie ode mnie jak zaczne zmieniac nasze plany i lamac obietnice a tego nie chce!

Gość Hm.................
Posłuchaj: obiecałes dziewczynie, że nie będziesz zajmował sie WŁASNYM DZIECKIEM? Czy ja aby dobrze rozumiem? I ona tę obietnicę przyjęła? WIEJ GDZIE PIEPRZ ROśNIE CZłOWIEKU, TO NIE JEST KOBIETA TO JAKIś BEZUCZUCIOWY CYBORG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marios
obiecalem jej ze to nie wplynie na nasz zwiazek, boi sie ze z nia sytacja sie powtorzy choc ja zapewniam ze NIE!!

Gość marios
dzieki za rozmowe musze juz spadac powodzenia zycze:)

Gość Hm.................
No to jej UDOWODNIJ i pokaż, że potrafisz zając się dzieciakiem. Ile ma lat? . Słusznie się boi, też bym sie bała na jej miejscu.