Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka...

Jak sprawić żeby nogi były grubsze???

Polecane posty

Gość chudzinka...

Jestem osobą cholernie szczupłą. I to nie dlatego, ze nie jem ( moja dieta to głównie fast foody i to w ogromnych ilościach) ale chyba taka moja natura.. Problem polega na tym, ze mam strasznie chude nogi. Zastanawiam się czy pomoze mi rozbudowanie mięśni ud aby byly choc troche grubsze.I w zwiazku z tym moje pytanie: jak powinnam cwiczyc na stepperze( badz innym sprzecie) zeby ten cel osiagnąć? Może komuś z tym problemem sie udalo?

Gość chudzinka...
up up

Gość Elevinka
Polecam rower.Super sprawa.Latem przyjemnosc ogromna.Nogi super zgrabne:)

Gość chudzinka...
Wielkie dzieki za informacje! Niestety niespecjalnie chce mi sie czekac az nogi same przytyja wraz z wiekiem, wiec juz teraz musze zacząc cwiczyc. A czy ktos wie w jaki sposób sprawić zeby nogi przytyly cwicząc na stepperze? Własnie ostatnio go kupilam by moc cwiczyc w domu i nie wiem w jaki sposob: czy na duzym obciazeniu powoli czy na malym szybkie ruchy... Wlasciwie takie same pytanie odnosnie roweru. Moze ktos mi pomoze?

Gość Elevinka
Mysle ze duze obciazenie.Ja jezdze na rowerze na najciezszym ,,biegu'' i dzieki temu mam mocne nogi.Biegi tez sa cool:)

Gość chudzinka...
A czy ktoś zna dobry sposob na rozbudowanie wewnętrznych mięśni ud? Glownie mi wlasnie na nich zalezy bo pozostale mięśnie troche "podreperowalam" przysiadami a te wewnatrz ud nie prezentują sie korzystnie... Tylko przypominam ze nie chodzi mi o wyszczuplenie tylko zwiekszenie masy :-)