Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem

czy tabletki anty pomoga mi w zrzuceniu zbednych kg??

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem

jestem ciekawa czy sa jakies tabletki anty ktore omoga zrzucic zbedne kg. Nigdy nie brałam zadnych tabletek anty i chce zaczac brac ale czy pomoga mi zrzucic pare kg??

wszystko zalezy ja Twoj organizm zareaguje na atabletki, ja przy cilescie schudłam a moja siostra przytyła przewaznie branie tabletek wiąże sie ze wzrostem łaknienia i z zatrzymywaniem wody w organizmie, wiec raczej powinnas porozmawiac z ginekologiem

Gość bo ja nie wiem
no bo troszke sie boje ze przytyje nie jestem az taka gruba ale pare kilo mnie bym chciala miec a nie pare wiecej!! mowicie ze zalezy od organizmu??hmm... a lekarz bedzie wiedzial co ma mi pzrepisac jesli mu owiem ze nie chce przytyc??

Gość Dziobus
Tylko jest jedno ale... chcesz brać tabletki tylko dlatego że chcesz zrzucić parę kilo? Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Bo może być skutek odwrotny i przytyjesz!!! Lepiej pij jakieś ziółka, przejdź na diete i pogimnastykuj się... to będzie napewno lepsze dla figury i organizmu. Jeżeli nie musisz to nie faszeruj się chormonami.

Gość bo ja nie wiem
nie ja nie chce tylko zrzucic kg ale tez zeby nie byc w ciazy ale chodzi mi o to czy nie przytyje i wolalabym zazywac tabletek ktore pomoga mi zrzucic pare kg a nie zebym ich nie nabrac

Lekarz zrobi Ci badania i wtedy wypisze Ci cos....tylko zaznacz mu że nie chciała bys przytyc.Ale wydaje mi sie że Yasmin byłby dobry:)Ja tez to zaznaczyłam swoj gin i przepisała mi te tabsy bo stwierdziła że nie zatrzymują wody w organizmie ....nie będziesz czuła się taka nabrzmiała.

raczej tabletki nie pozwalają schudnąć a wręcz przeciwnie mogą podnosić poziom prolaktyny i można mieć problemy ze schudnięciem albo przytyć więc lepiej pijcie ziółka:)

Gość Dziobus
Ja biore Yasmin i zrzuciłam 2 kg.