Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgredzik kil

Każdego dnia się utwierdzam w tym moim mniemaniu

Polecane posty

Gość zgredzik kil

że w tym kraju w krórym zyjemy , a który kocham po prostu RZĄDZĄ IDIOCI! ręce opadają czasami jak się patrzy na niektóre wybryki.

Gość ja ty ja
dopiero sie o tym przekonalas?

Gość Chodż od roku jest troszkę
lepiej !

Gość hm...........
zdredziku - rządzą ci, których wybieraja ludzie. A że mamy głupawe społeczeństwo no to... Wyobrażasz sobie jak by było fajnie za rządów np Kononowicza albo gdyby kiedyć w odległej przeszłości wygrał w wyborach prezydenckich niejaki Stan Tymiński?

Gość policja polityczna
twoje ip zostalo namierzone dziekujemy. zostaniesz Aresztowany za obraze albo za zdradę tajemnicy państwowej jeszcze nie wiemy dokładnie 🖐️

Gość zgredzik kil
Ja sie zgadzam ze wybierają ludzie ale czasami sie flaki przewracają od czynności i to nei tylko Pisu ale innyc opcji. np cudowne deklaracje Ziobry o prawie do obrony(tak jakby Ziobro chcial odmowic prawa do obrony komus) np wspaniale pitolenie bylego premiera Leszka Milera o tym ze wszystko wina AWSu i samemu brniecie w gros afer np wspaniale pitolenie obecnego premiera o staniu przeciwnych mu ze tam stalo ZOMO np wspaniale chwianie sie KWacha w Charkowie. wyskoki wałęsy o podaniu Nogi. Rewelacje Romana G i jego przydupasa Wierzejskiego. Cudowne rewelacje dotyczące JELFY o krorych to wybrykach wiadome bylo gorze od dluzszego czasu juz. Wzajemne podkladanie sobie nog przez Platforme z pisem i okładanie sie ze wszystko wina drugiego zamiast zgodnie pracowac dla RP to tylko nieliczne przyklady

Gość A od kiedy poprzednie rządy
pracowały dla dobra polski ???