Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak też chce takie kobiety

Wzór dla wszystkich kobiet

Polecane posty

http://garderoba.pl/index.php To są ciała które są seksowne!!!! Dlaczego tak mało Polek takie ma??? Panie nie są anorektyczkami....... Nic tylko brać przykład....

Gość anonim691
wyszczuplone komputerowo,bez cellulitu i rozstepow,taka komputerowo to mozna i grubasna zmienic......sa takie kobiety ale rzadko sie zdarzaja

Gość a Ty bracie wyglądasz jak
te modele na wybiegach ??? czy tak sobie wymyśliłeś ? ps. komputer może cuda zdziałać... :P

czy wszystko co szczupłe musi być wyszczuplone komputerowo ??? znam wiele takich kobiet i wierz mi w realu tak samo wyglądają jak panie na zdjęciu....ale trzeba chcieć... :D

Gość oj biedaku
musiałbyś je zobaczyć bez makijażu i poprawek komputerowych..... naiwny jesteś. gdy rano wstaja wygladaja jak wszystkie inne polki które mijasz na ulicach

Gość POLKI też chcą
przystojnych,wysokich męzczyzn,a nie samych niskich przeciętniaków:P

dlaczego jak ktoś jest szczupły to zaraz komputer musiał działać??? więcej wiary w swoje siły..... też możecie takie być.......ale jedząc tone słodyczy poprostu sobie utrudniacie

Gość Poznaniak
Typowe dla Polek, jak jakaś ładna i szczupła to napewno obrobiona w photoshopie....... " Zawiść zazdrość zamiast starać się mieć więcej, za bogaty ten co bogatszy niż ty " Cytat rapera co dokładnie opisuje Polki...

Gość ooo a skąd macie moje zdjęcia
;)

Gość a Ty Poznaniak wyglądasz jak
te modele, że masz takie wymagania ? ps. facet jestem jakby co.... a jak myślisz, że one naprawdę tak wyglądają - to naiwny jesteś nieco... hehehehee :D

Gość Poznaniak
Tak może powiedzieć tylko facet który nigdy nie był w agencjii modelek...stary takie kobiety istnieją.... na temat ciała nie mam rzadnego kompleksu...... śmiało moge ściągnąć koszulke latem

Gość Poznaniak
Za to z ortografią mam problemy...wybaczcie😭

Gość tak se myślę
Polacy są narodem szczupłym wbrew pozorom i ich wskaźnik BMI mieści sie w granicy 18-25 . Są zaraz po Włochach trzecim krajem pod względem estetycznej sylwetki . Co nie oznacza ,że są super idealni , bo nie oszukujmy się ta wszystkie laski z ogromnym biustem i super długimi nogami bez celulitu i rozstępów to improwizacja komputerowa w większości . A jeśli juz tak bardzo chcecie aby Polki były bardziej sexy spójrzcie na siebie Panowie . Conajmniej 70 % z was ma wielkie brzuszysko i nie dba o wygląd :P

Gość oj no pewnie że tak
Istnieją i mam taką w domu :) To moja siostra, niestety mnie natura tak nie odbarzyła. A ona choćby wstała w środku nocy to zawsze swietnie wygląda .

Tylko młode Polki robią się już bardzo grube......faceci dopiero po 30..... Skoro taka sylwetka jest "niby" nieosiągalna to dlaczego wiele kobiet taką ma... ( niektóre Polki też)

Gość brain chain Aminokwas
Znam pare takich, chodzą do mnie na siłownie.... oczywiście ćwiczenia mają troche inne :) ale panie z linku śliczne, a ciała to poezja :)

Gość a Ty Poznaniak wyglądasz jak
stary ja nie muszę być w agencji modelek, by takie france bawić hehehe.... po pierwsze chłopcze, w Polsce jest więcej pięknych kobiet niż w większości krajów, po drugie - każda nie może tak wyglądać (i nie jest to kwestia diety, ćwiczeń jeno genetyki), a po trzecie OPAKOWANIE JEST ISTOTNE, ALE NIE NAJWAŻNIEJSZE... pozdro ps. RZADNYCH hehehhe

Gość fffffia
Te, poznaniak, to że nie masz żadnego kompleksu świadczy tylko o braku twojego krytycyzmu. Bo jak z myśleniem u ciebie tak jak z ortografią, to chyba wolno i ciężko. Niektórzy faceci mają naprawdę nasrane w głowie, zachciewa im się modelek o idealnej twarzy i figurze, a sami mają prymitywne buzki łosiów, a cała reszta taka, że kijem bym nie dotknęła. Do tego "rzaden" przez "rz" i tepota umysłowa.Tudzież adidaksi z bazaru i dzinsy z supermarketu, a jak z markowego sklepu to niewiele lepsze, bo za grosz gustu i polotu. To faceci w Polsce bywają TRAGICZNI, bo mają wciąż mentalność samców, którzy wystarczy, że mają kutasa, to każda poleci. Niedomyci, niedogoleniu, z kuriozalnymi wąsiskami i wielkim mięśniem piwnym. Fryzjer dwa razy do roku i na grzebiet co tam w szafie pod ręką. Żałosne.

Gość odpuściłeś Poznaniak
??? buahahahhaa

Gość kamo
Powiem ci cos kolego. Ja jestem szczupla, zawsze bylam. Ale nie mam takich cyców, nie mam idealnej cery i nie mam takich włosów. Mam przyjaciolkę, ktora co roku odwiedza jedno panstwo w Europie. Juz zostalo jej mało do zwiedzenia. I ona powiedziała mi, że patrząc na te wszystkie kobiety czuje sie jak bogini. Francuzki są podobno brzydkie, ubierają sie nie jak w metropolii mody, tylko jka wieśniary. Angielki grube z wielkimi zębami. Niemki, kazdy wie. Na Sakndynawii tragedia. Czech, Słowacja- jeszcze ujdzie, ale tez lipa. Włoszki jakies owłosione i nie za bardzo, Hiszpanki tak samo, wiele by opowiadac. Sumując uznala że Polki są najpiekniejsze. Szczupłe. W Wawie wg niej jest wiele modnych, ładnych kobiet i jest dumna z naszych rodaczek. Dzieki podrozom miala szanse obalic stereotypy. I ja jej wierze. Co do poprzednich odp. sie zgodzę: a czy ty autorze nie masz sobie nic do zarzucenia? A twoi wspołposiadacze ptaszków są tacy pekni, wysportowani i inteligentni? hę? Dobrze by bylo by chociaz polowa z nich sie myła :P:P

Gość Poznaniak
A po ch.j mi na polibudzie ortografia ??? O prace się nie martw, bo już mam podpisany kontrakt, wystarczy , że skończe studia........ 80% kobiet by mogło by takie ciało mieć.....

Gość przesadzacie z tym photoshem
wiadomo że każde zdjęcie dziś jest obrabiane. ale co można zdziałać w photoshopie? poprawić DROBNE mankamenty skóry, kolorystykę zdjęcia, wygładzić rysy twarzy, zlikwidować pajączki w oczach, ale nie oszukujmy sie - z wieloryba foczki się nie zrobi. Mnie to dziwi że jeszcze się tu nie zleciało komando do walki z anoreksją i nie wmawiają nam że te Panie są na progu śmierci głodowej :) Zeby nie było - jestem kobietą - i chociaż Photoshop miałby ze mną trochę roboty :) to jednak powiem że te kobietki są spoko.

Gość chyba dobrej obróbki nie
widziałaś !!!

Gość Poznaniak
Oczywiście, że mam sobie do zarzucenia.... ale nie w stosunku do ciała..... bo onie poprostu dbam...

Gość kamo
no to jesli twoje mankamenty lezą w psychice to czemu jeszcze ich nie zlikwidowales? chyba łatwiej sie nauczyc angielskiego, ortografii, niz powiekszyc sobie cycki albo zmienic rysy twarzy co?

Gość obróbkaaaaa
Oczywiście że te zdjęcia są poprawiane komputerowo :D wygładzona skóra zlikwidowane ewentualne rozstępy blizny siniaki wyrównany kolor skóry Oglądaliście w pn Rozmowy w Toku tam były kobiety które pozowały dla róznych magazynów dla panów ; wypowiadał się fotograf że KAŻDE zdjęcie jest poprawiane komputerowo Ja nie zaprzeczam istnieniu pięknych kobiet ale to co widzimy na zdjęciach w necie czy magazynach nie jest naturalnym pięknem pozdr