Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak też chce takie kobiety

Wzór dla wszystkich kobiet

Polecane posty

Gość syn Babilonu
mnie wkurza takie myślenie.... że wszyscy co są ładni szczupli, to przez komputer...... iść na diete MŹ i nie opowiadać bajek, bo to już wkurzające się robi...

Gość fasdfasf
PUSTAKI !!!!!!!!! nie widzicie ze to koputerowo jest wszystko przerabiane ??? To nie mozliwe zeby czlowiek mial tak idealne cialO !!!!!!!!!! kazda na pewno ma pieprzyki, zadrapania, przebarwienia i blizny, co dziwne tu nie ma nawet ryski na ich cialach, dlatego grafik mial co rboic, poza tym tylko czobki mysla ze fotografofwanie lasek z tak bliska obyloby sie bez udzialu grafika komputerowego, swiatlocieni, rozjasnianie itd prosze bardzo pustaki obejrzyjcie http://www.smog.pl/wideo/4857/prawdziwa_piękność/ nie wspomne o facetach z zaloba za paznokciami dizurami w skarpetkach, dlubiacych w nosie z rana w korku, smierdzacy oddech, wlosy na klacie i wielki brzuch no i ohydny pot w lecie balwany

Gość kamo
to w takim razie powiedz mi co ja powinnam zrobic żeby miec wieksze piersi, byc wyzsza i piekna? no słucham? mam sobie operacje zrobic? to zaraz bede sztuczna i tez wam sie nie bedzie podobalo.

Gość Poznaniak
Ale ja nic nie mówiłem o twarzy wcale..... zaprotestowałem tylko przy twierdzeniu, że nie można tak wyglądać bo to napewno photoshop...Takie myślenie krzywdzi dziewczyny, które poprostu o siebie dbają....

przesadzacie......... Otwórz sobie stronę, której adres podaje kici-kici, to się przekonasz.

Gość kamo
skoro tak, to teraz powiedz czy myslisz że jak kobieta ma duzy tylek to zasługa tego że nie dba o siebie? a słyszałes o czyms takim jak biodra- to są kosci... jakbys nie wiedział. I co? żeby miec pupcie jak te cizie powinna sobie brzeszczotem upilowac zeby węższa byc?

Gość instruktor z siłowni
oczywiście, że takie ciała można mieć.... zapraszam na siłownie to same zobaczycie...... no jest jeden fakt...... same takie ciało się nie zrobi od siedzenia przed kompem i pluciem jadem

Gość normalny chłopak
na politechnice jesteś ? słyszałeś coś o takiej dziedzinie jak genetyka... dziękuję :P

Gość kamo
nie, ja nigdy nie bede miała takiego ciała od cwiczen. Jestem bardzo szczupla. Mam małe piersi i nie mam wzrostu 175cm. Silownia na to mi nic nie pomoze

Gość Poznaniak
Zrobiły ci coś te dziewczyny, że je od ciź wyzywasz??? A co mają szerokie biodra z tłuszczem na nich ??? Można mieć szerokie biodra, a jednocześnie nie mieć wielkiego tyłka...

Gość normalny chłopak
ponawiam pytanie

Gość kamo
wiesz co? jesteś pustakiem, tak jak nazwano cie tu wczesniej :D i to swieta prawda. Wiem czemu jestes taki zapatrzony i ograniczony... jak tyle gejostwa na tej polibudzie masz to baby sie chce co? Tylko jak bylam na tej twojej uczelni w rozgłosni radiowej, to jak zobaczylam te "cuda" chodzące po korytarzach to malo sie nie oplułam ze smiechu, żenada....

Gość ar wita
na genetyke to mi nie zwalajcie, bo może tylko 5 % ludzi się na nią powołać..... reszte to poprostu własne lenistwo...

Gość Poznaniak
Tak zazdrościsz tym dziewczynom??? Bo agresja na nie skierowana a w sumie nawet pewnie byś im nie miała odwagii w oczy spojrzeć...co do ludzi na polibudzie to się zgadzam 80 % to komputerowcy co mają gdzieś jak wyglądają....... Ale mnie w to towarzystwo nie wpasujesz.

Gość normalny chłopak
jasne 5% hehehe...... większość niskich dziewczyn jest niska z lenistwa, cycki mają małe, bo nie ćwiczą na siłowni, nosy za duże, bo nie ćwiczą oddychania.... wiadomo, że nad niektórymi częściami ciała można popracować, ale czego wy chcecie - żeby wszystkie były jak ta lala ? to miejcie pretensje też do facetów co o siebie nie dbają !!! ja mam dobre zdanie o polskich dziewczynach !!! cudze chwalicie, swego nie znacie :P

Gość syn Babilonu
taaa photoshop, geny, tabletki antykoncepcyjne i co jeszcze ???? Ufo, rząd , a może PiS jeszcze odpowiada za wasze grube dupy ???? Śmiech na sali....

Gość normalny chłopak
sam się tam wpasowałeś chłopaku z polibudy hehehehe

Gość kamo
nie ja nie pije do tych dziewczyn, oczywiscie że moge im zazdrosic i przynaje sie do tego, a pije do ciebie kolego za twoje ograniczenie umysłowe :)

Gość ar wita
Mam taki przedmiot Genetyka polulacji, bardzo niski metabolizm, który opowiada właśnie za tycie chociaż mało się je ma około 5 % populacji, a tzw ciężkie kości nie wpływają na wygląd...

Gość normalny chłopak
to ja nie wiem o czym mówimy - o nadwadze ? ja myślałem, ż o ogólnym wizerunku..... ps. struktura kostna, metabolizm, odkładanie się tkanki tłuszczowej, wygląd twarzy itp. nie są warunkowane genetycznie ?? do tatusia nie jesteś podobny ??

Gość fasdfasf
ja chocby chodzila na silownie basen i judo to i takbym nie byl atak piekna, poniewaz mam sucha skore i blizne na kolanie, tudziez pieprzyki, i zaloze sie o milion lzoty ze kazdza z nas ma jakies znaki szczogolne. jednak te laski ze zdjec nie maja nic, one chyba owgole sie nie ruszaja tylko je non stop maluja, bo moze mi jeszcze powiecie ze to one sobie ulozyly wlosy i zrobily makijaz?? pustaki nara

tak było zawsze....wszystko co ładne i piękne budziło zazdrość i agresje.... Kobiety nie mogą przeżyć, że są kobiety które mogą mieć każdego..... Ale Polki chciały by mieć ciałka siedząc przed komputerem i jedząc pączki ;) Takie leniwe te nasze laseczki ;)

Gość jakis tam
One są szczupłe i mają biustonosze typu push up. Niektóre może sztuczne cycki. Ja ie narzekam moja żona wygląda podobnie, oczywiście pomijam kurewski makijaż i fryzry, które mi się osobiście nie podobają ale ciało ma podobne. Gdzie Wy koledzy szukacie, ze tak trudno Wam znaleźć, a może dajecie się nabrać na kilo makijażu? Ja od razu rozpoznam laskę naturalnie ładna od tej zrobionej na ładną.

Gość ar wita
ale tutaj mowa o sylwetce, a nie o wyglądzie twarzy, ilość komórek tłuszczowych które będzie się miało do końca życia ustala się w wieku do 3 lat. Trzeba zrozumieć, że tycie nie polega na przybywaniu komórek tłuszczowych tylko na rozrastaniu się tych co już są...

jakiś tam odrazu widać, że jesteś kobietą Tylko kobieta może napisać, że te panie mają kurewski makijaż :D

Gość normalny chłopak
a Ty dalej o nadwadze....bosze... ja nie bronię wcale grubasek, które obżerają się jak świnie, ale wiesz - proporcje ciała (wytłumacze ci ręcznie : długość nóg w porównaniu do ciała, długość szyji itd. tworzą zgrabną sylwetkę) - TO TEŻ KUR*A NIE JEST GENETYCZNIE WARUNKOWANE ???

Gość jakis tam
Pewnych rzeczy nie da się zmienić np. szerokości bioder, wzrostu, długości nóg. Te dziewczyny na pewno są ładne, ale zdjęcia to nie to samo. Uważam,ze u kazdej mozna coś zmienić poprzez ćwiczenia. Wtedy kazde ciał wygląda lepiej, mozna poprawić proporcje, ujędrnić

Gość ar wita
To ty k..rwa kup sobie okulary :D nie widziałeś zgrabnej i niskiej dziewczyny ???? boże człowieku wyjdz na plaże latem to zobaczysz, można mieć taki wygląd zarówno mając 150 cm jak i 190cm . dlaczego ty zawsze skrajne wypadki wyciągasz..... wiadomo , że są ludzie pokrzywdzeni ale takich jest garstka...

Gość normalny chłopak
stary ja takich dziewczyn to miałem w swoim życiu troszkę.... tylko chcę ci uświadomić, że na niektóre rzeczy człowiek nie ma wpływu choćby nie wiem co robił... a ty pacanie odnośnie czego piszesz "czy nie widziałeś niskiej i zgrabnej" ?? czy ja o to pytałem ? niekiedy wystarczy jeden mankament u laski i całościowo nie prezentuje się dobrze.... dzieciak jesteś !!!