Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pineskaa

Ratunku! Wieloryb idzie na basen

Polecane posty

Gość pineskaa

Musze isc dzis na basen, zapisalam sie bo chce zgubic kg, nauczyc sie plywac i takie tam. Dzis ide pierwszy raz, wlasnie jestem po przymiarce stroju i czepka. JEST ŹLE. BARDZO ŹLE. mam wszedzie cellulit, wystajacy zwisajacy brzuch, cellulit na tylku i nogach (widac nawet przez kostium) na ramionach, mam piersi obwisle, bo kostium tak je uciska ze wygladaja jak jajecznica :( k(@%*^(@#$*%^)@(#$* co ja mam zrobic? zapadne sie pod ziemie. mam kostium dwu czesciowy, spodenki i zabudowana gora, ale chyba kupie jednoczesciowy zeby wiecej ukryc.

Gość tak tak tak ...
ile masz lat ??:)

Gość pineskaa
72 a czemu pytasz?

Gość ja ty ja
to przescieradlo i do trumny, a nie na basen :P:P:P

Gość pineskaa
normalnie szok! :-o jak Ty się zwracasz do starszych? nie rozumiesz, że tez nie będziesz wiecznie młoda? :-o

Gość nasza
no od 72 letniej kobiety raczej nikt sie nie spodziewa 'kaloryferka' na brzuchu czy super zgrabnych, szczuplych nog bez cellulitisu i innych podobnych :)

Nie łam się najwyżej wszystka woda z basenu wypłynie jak do niego wskoczysz. A to przecież nic takiego, naleją nowej ;)

Gość pineskaa
no może nie, ale bywa lepiej i gorzej, nie? wolałabym to "lepiej"

Gość hę hę
głowa do góry i więcej odwagi!! niejedna młoda dziewczyna ma ten sam problem....a Ciebie, no cóż, Ciebie tłumaczzy wiek....jeśli nie kłamiesz oczywiście...

Gość pineskaa
od razu dam nura do wody, ale jak wychodzi sie z basenu po schodkach to wszystko widac :( albo idzie sie do sauny przez caly basen, to ratownicy, ci w basenie i jeszcze jakcys gapie zza szyby patrza sie aaaaaaaaaa chyba ni epojde :(

Nie ma się czego bać,krótka droga z przebieralni i hop do wody.Nikt Cię palcami wytykał nie będzie.Wszystko przejdzie bardzo naturalnie. Różni ludzie tam chodzą ,żeby zrobić coś dla siebie i dla swojego ciała i zaręczam,że przy niektórych niewiastach będziesz smukła jako rusałka. A z każdą kolejną sesją będzie lepiej i lepiej :).

Gość pineskaa
aha, mam pytanie do bywalców basenów - czy jak w wodzie zachce się siku to można zrobić dyskretnie do wody czy trzeba iść do WC?

Gość pineskaa
wlasnie chodzi o to ze mam 23 lata nie rodzilam a jestem tak zaniedbana jak babka po 30stce z dwojka dzieci :( nic mnie nie usprawiedliwia :(

Gość hę hę
acha, to podszyw był...że się też nie skapnęłam.... no ale rada ta sama: głowa do góry i mysl sobie: "spier...papier debile, zobaczycie mnie za miesiąc, to wam kopary opadna" albo inne tego typu. na mnie to działa... acha i uśmiech na twarzy!! nie daj poznać, ze Cie peszą spojrzenia innych, albo docinki- jeśli się zdarzą.

Gość ja ty ja
fajny ten kostium :)

Ty lepiej uważaj na zboków co to takie rubesowskie kształty lubią :)

Gość hę hę
co?!?!?! siku do wody w basenie?!?!?! no....tu juz kolezanko przegiełas....

Gość pineskaaa
łyso mi jak cholera idę popłakać sobie w kąciku :-D pozdrawiam i życzę - mimo wszystko - miłych wodnych wrażeń, pełniaku ;-)

Gość hę hę
nie, no to znowu podszyw był....ale ja łatwowierna jestem :D :D zrobić mnie w babmuko to pestka!

ja nie jestem z natruy gruba i nie mam tendencji do tycia kilka lat etmu bylam kosciotrupem, mam ladna figure ale to wszystko oblane jest masa tluszczowa, bo sie zaniedbalam, non stop przed kompem w pracy, jakies zarcie smieciowe, i tak wygladam tragicznie :( po ilu tygodniach moze byc poprawa? pozbede sie cellulitu?

Gość hę hę
kiedyś jakiś facet zaczepił mnie na ulicy i nabrał mnie że jest moim chłopakiem, faktycznie był trochę podobny.... zorientowałam się dopiero w łóżku, bo miał krótszego penisa :-D

Gość hę hę
sssssssssppppp......podszywaczu!

Gość hę hę
dobra, na razie

Gość Polak też chce takie kobiety
Teraz płaczesz??? Trzeba było wcześniej myśleć...

Gość ja ty ja
hahahahha dobre te podszywy !!!!

Gość KASZTANEK333
Jak to mówią " Kochanego ciała nigdy za wiele" :)

Gość tak tak tak ...
masz 23 latka chcesz cos zmienic w sobie ... wiec smigaj na ten basen nie mzoesz sie przejmowac ze ktos bedzie patrzyl na ciebie zreszta na basenach nie ma znowu jakis pieknych cialek :) nie ma co sie przjmowac czy ludzie sie patrza lub nie cwicz cwicz cwicz ...:) zycze powodzenia i nie wydaje mi sie ze potrzebny ci bedzie kostium jednoczesciowy ... ... :)