Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paprotka*

Szampony Herbal Essences

Polecane posty

Pachną rzeczywiście prześlicznie. Miałam 2 szampony z tej serii: do włosów przetłuszczających się i z łupieżem. Niestety zaczęły mocno wypadać mi włosy i musiałam przerwać stosowanie i zacząć stosować szampon przeciwko wypadaniu. Nie twierdzę, że to ten szampon spowodował nadmierne wypadanie włosów, mam już tak co jakiś czas.:D Nie zauważyłam, żeby Herbal jakoś szczególnie działał na moje włosy, raczej działał tak jak inne szampony. Miałam trudności z rozczesaniem włosów po użyciu tego szamponu, zazwyczaj po umyciu mam jeden wielki kołtun, ale po tym szamponie miałam wrażenie jakby ten kołtun był jeszcze większy:P Na pewno jeszcze kiedyś do niego wrócę, ponieważ zapach jest naprawdę trwały i przyjemny dla nosa🌼

Ja uzywam od razu z odzywka, teraz mam dwa szampony w zestawie z odzywka do wlosow zniszczonych i normalnych. Pachna bajecznie i po odzywce super sie roozczesuja i sa miekkie. Ja po uzyciu samego szamponu to sobie moge pomarzyc o rozczesaniu wlosow, u mnie odzywka to podstawa.

Szkoda, lubię odżywki, których nie trzeba spłukiwać. Pozdrawiam

to są moje ulubione szampony,obok elseve,uważam ze są świetne,ja używam do włosów suchych. świetnie mi wygładza itp.:)

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uzywam do wlosow suchych podobnie jak Vanessaaa i rowniez jestem zadowolona> Oczywiscie uzywam zestawu szampon + odzywka. Nie uzywam jednak stale. Moim wlosom sluzy zmiana , wiec uzywam zamiennie z Sunsilk oraz z serii Silk Farouk

Gość gość
proxahacin1977 wypad z reklamami!

Gość gość
mam problemy z wypadającymi włosami od czasu gdy do wszystkich szamponów i odżywek dodają silikony, keratynę albo jedwab